Νέα διαδρομή για το Veikou Trail

Η ανανεωμένη, αλλά και δυσκολότερη διαδρομή του αγώνα.

Share

H διοργάνωση του Veikou Trail μας ενημερώνει για τις αλλαγές στη διαδρομή του αγώνα:

«Η Οργανωτική Ομάδα του  Veikou Trail είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει την ανανεωμένη διαδρομή της διοργάνωσης. Πριν λίγες ημέρες είχαμε παρουσιάσει την διάνοιξη και προσθήκη του νέου μονοπατιού, μήκους 460 μέτρων. Λόγω αυτής της προσθήκης αφαιρέθηκαν αντίστοιχα μέτρα δασικού δρόμου. Επίσης υπήρξε μια αλλαγή της διαδρομής μήκους 1240 μέτρων. Συνολικά με τις δυο αυτές παρεμβάσεις η συνολική αλλαγή αντιστοιχεί στα 1700 μέτρα. Με άλλα λόγια άλλαξε το 1/3 της διαδρομής των 5 χλμ.

Οι αλλαγές αυτές πραγματοποιήθηκαν για να προστεθούν περισσότερα χιλιόμετρα μονοπατιού και ταυτόχρονα να μειωθούν χιλιόμετρα δασικών δρόμων, αλλά και να αποφευχθεί η διέλευση δίπλα από οικισμούς. Επίσης ανέβηκε ο βαθμός δυσκολίας καθώς σε δυο σημεία υπάρχουν ανηφόρες με μεγάλη κλίση.

Με την προσθαφαίρεση μονοπατιών και δασικών δρόμων, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ανανεωμένη διαδρομή των 5 χλμ., όπως φυσικά και των 10 χλμ. (διπλή επανάληψη) είναι δυσκολότερη συνολικά. Είναι όμως παιχνιδιάρικη και διασκεδαστική ταυτόχρονα με πολλές εναλλαγές κλίσεων και κατευθύνσεων.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι σύντομα θα μπορέσουμε να την τρέξουμε όλοι μαζί αγωνιστικά. Ως τότε μπορούμε να την τρέξουμε προπονητικά μόνοι μας ή με μικρή παρέα και αποστάσεις μεταξύ μας.

Καλά τρεξίματα….. στο βουνό μέσα στην πόλη».

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο https://www.veikoutrail.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άδα Σταματάτου: To Race for Autism Gr τρέχει στη Βοστόνη
Δείτε πώς να βοηθήσεις και εσύ το οικοτροφείο ΧΑΡΑ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
17.000 δρομείς από 71 χώρες και σπουδαίες επιδόσεις στη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο