Δύο λόγια στα γρήγορα με τον αθλητή της Salomon, Θανάση Παγουνάδη

Η χρονιά που πέρασε, οι στόχοι του για τη νέα χρονιά, αλλά και το νέο του μυστικό όπλο!

Share

O Θανάσης Παγουνάδης είναι ένας από τους δρομείς που έχουν περάσει με επιτυχία από διάφορες αποστάσεις.

Τα τελευταία χρόνια τον έχει κερδίσει το βουνό και οι αγώνες Trail όπου έχει επιδείξει σημαντικές διακρίσεις.

Μιλήσαμε με τον αθλητή της Salomon τις ημέρες των εορτών και μας είπε για τη χρονιά που πέρασε, για τους στόχους του για τη νέα χρονιά, αλλά και το νέο του μυστικό όπλο!

Για τη χρονιά που πέρασε

“Πέρασα μία μεταβατική περίοδο ανάκαμψης ύστερα από ένα σοβαρό τραυματισμό που είχα και με ταλαιπώρησε σχεδόν ένα χρόνο. Μπορώ να πω ότι η κατάσταση που βρίσκομαι είναι μεν ακόμα στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας μου, αλλά ταυτόχρονα σε ένα αρκετά καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης ώστε να είμαι ανταγωνιστικός με τον εαυτό μου”.

Για το 2021

“Με τον προπονητή μου, Κώστα Βασιλάκη, δουλεύουμε αρκετά τη δρομική οικονομία, ένα κομμάτι που μου λείπει και βελτιώνεται σίγουρα με την πάροδο των χρόνων. Κυρίως η προπόνησή μου περιλαμβάνει χιλιόμετρα με στόχο ορεινούς μαραθώνιους, αρκετά ποιοτικά προγράμματα και ελεύθερο συνεχόμενο τρέξιμο στο βουνό. Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε ακριβώς το πρόγραμμα του 2021, αλλά υπάρχει ένα πλάνο, κυρίως με αγώνες στο εξωτερικό και έναν-δύο στην Ελλάδα. Με ενδιαφέρει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος και κατ’ επέκταση το Πανευρωπαϊκό στην Πορτογαλία. Όπως, επίσης, και η συμμετοχή μου στο Golden Trail World Series by Salomon, αλλά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος στην Ταϊλάνδη τον Νοέμβριο”.

Για το νέο Alpha Cross Blast GTX

“Το Alpha Cross Blast GTX είναι ένα παπούτσια εξειδικευμένο για μαλακό τερέν, λάσπη και χιόνι. Είναι αυτό που το κάνει ξεχωριστό ώστε το πόδι να παραμένει στεγνό. Έχει πολύ καλή προστασία και κρατήματα σε καταβάσεις, όπως επίσης με τις ειδικές τεχνολογίες που διαθέτει προσφέρει πολύ καλή απορρόφηση κραδασμών! Έχω δοκιμάσει αρκετές φορές το παπούτσι στην προπόνησή μου, ειδικά αυτές τις μέρες που οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές για τη χρήση του. Θα έλεγα ότι ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοσή του και το συνιστώ ανεπιφύλακτα!”

ALPHACROSS BLAST GTX

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο