Fitletic – Διαγωνισμός 10 χρόνια Runner Magazine!

Ο διαγωνισμός του Runner Magazine συνεχίζει με τα δώρα της Fitletic!

Share

Ο διαγωνισμός “10 χρόνια Runner Magazine” συνεχίζει με τα δώρα της Fitletic* τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου.

Ένας τυχερός, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, θα κερδίσει μία ζώνη ενυδάτωσης Hydration Belt.

Η ζώνη Hydration Belt διαθέτει αποκλειστική τεχνολογία και εργονομικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει στο σώμα σας απόλυτη ισορροπία καθώς και τη  δυνατότητα πρόσβασης στα μπουκάλια νερού με το ένα χέρι! Οι 2 ειδικές θήκες δέχονται μπουκάλια των 175 ml και 250 ml. Με το σύστημα Quick-flow Race Cap με μία μόνο κίνηση μπορείτε να εκτοξεύσετε το νερό από το μπουκάλι χωρίς να χαθεί σταγόνα! Η ζώνη προσφέρει εύκολη και άμεση πρόσβαση σε 2 ειδικές θήκες για gel ενέργειας. Στο πίσω μέρος έχει επένδυση από λοβούς σιλικόνης που εφαρμόζουν στο σώμα σας ώστε να μένει η ζώνη σταθερή χωρίς κραδασμούς και να μην νιώθετε καν ότι την φοράτε. Διαθέτει  αδιάβροχη θήκη κινητού, χωράει ακόμη και μεγάλα smartphone, καθώς και εσωτερική τσέπη για αποθήκευση και προστασία των χρημάτων σας και των πιστωτικών καρτών σας!
Η ζώνη διατίθεται σε δύο μεγέθη S/M (61-91 cm) και L/XL (74-102 cm) και προσαρμόζεται εύκολα για να ταιριάζει ακριβώς στη μέση σας. Επιπλέον με το ειδικό σύστημα race bib holder μπορείτε να προσαρμόζετε τον αριθμό σας γρήγορα και εύκολα.

Για να δείτε τους όρους του διαγωνισμού πατήστε εδώ.

* H διάθεση των προϊόντων της Fitletic γίνεται στη χώρα μας από την VETO, τηλ.: 210 4839480.    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
9ος Διεθνής Μαραθώνιο Ρόδου: Ρεκόρ διαδρομής
Χιλιάδες δρομείς βίωσαν έναν εξαιρετικό αγώνα
17th Alonissos Challenge
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο