Τα μετάλλια έγιναν μνημείο στη Βαλένθια

Ο Maratón Valencia Trinidad Alfonso EDP τιμά τους δρομείς που δεν θα τρέξουν

Share

Σε μία συμβολική κίνηση προχώρησαν την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου οι διοργανωτές του Maratón Valencia Trinidad Alfonso EDP. Καθώς ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου μόνο με ελίτ αθλητές και δεν θα περιλαμβάνει λαϊκή συμμετοχή, είναι χιλιάδες οι δρομείς που έμειναν αυτή τη χρονιά εκτός αγώνα. Ο Μαραθώνιος της Βαλένθια έχει φανατικούς φίλους από όλον τον κόσμο και παρόλο που τον περασμένο Φεβρουάριο να είχαν δηλώσει 30.000 δρομείς να συμμετάσχουν για τη διοργάνωση του 2020, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών αποφασίστηκε η συμμετοχή μόνο κορυφαίων αθλητών και η διεξαγωγή του αγώνα χωρίς κοινό.

Για να τιμήσει όλους αυτούς τους φίλους δρομείς, που στηρίζουν τον αγώνα στην πορεία των 40 χρόνων του, η διοργάνωση κατασκεύασε μία τιμητική πλάκα, φτιαγμένη από τα μετάλλια που θα έδιναν στους συμμετέχοντες. Η πλάκα τοποθετήθηκε στο σημείο της εκκίνησης «Χιλιόμετρο 0 της προσπάθειας» όπως το ονόμασαν και το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι θα θυμίζει για πολλά χρόνια σε όλους τους δρομείς τους αγώνες που αναγκάστηκαν να «θυσιάσουν» για το κοινό καλό.

Ευχόμαστε το 2021 στον επόμενο Μαραθώνιο της Ισπανικής πόλης (όπου τελικά θα μεταφερθεί και ο εορτασμός για τα 40 χρόνια του) όλοι οι δρομείς να απολαύσουν ότι στερήθηκαν αυτή τη χρονιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Καρνάζης και «Η χαρά του δρομέα» στην Καλαμάτα
Δείτε την παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Καρνάζη στην Καλαμάτα
Μαραθώνιος στο Παρίσι 2021 - Τα αποτελέσματα + Οι Έλληνες
Δείτε τι έγινε στον Schneider Electric Marato de Paris
84χρονος "πρωτάρης" τερμάτισε στο RUN Greece Ηρακλείου
Ο 84χρονος Βασίλης Στεφανής έτρεξε και τερμάτισε στα 5χλμ. του RUN Greece στο Ηράκλειο
Back to Top