Τα μετάλλια έγιναν μνημείο στη Βαλένθια

Ο Maratón Valencia Trinidad Alfonso EDP τιμά τους δρομείς που δεν θα τρέξουν

Share

Σε μία συμβολική κίνηση προχώρησαν την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου οι διοργανωτές του Maratón Valencia Trinidad Alfonso EDP. Καθώς ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου μόνο με ελίτ αθλητές και δεν θα περιλαμβάνει λαϊκή συμμετοχή, είναι χιλιάδες οι δρομείς που έμειναν αυτή τη χρονιά εκτός αγώνα. Ο Μαραθώνιος της Βαλένθια έχει φανατικούς φίλους από όλον τον κόσμο και παρόλο που τον περασμένο Φεβρουάριο να είχαν δηλώσει 30.000 δρομείς να συμμετάσχουν για τη διοργάνωση του 2020, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών αποφασίστηκε η συμμετοχή μόνο κορυφαίων αθλητών και η διεξαγωγή του αγώνα χωρίς κοινό.

Για να τιμήσει όλους αυτούς τους φίλους δρομείς, που στηρίζουν τον αγώνα στην πορεία των 40 χρόνων του, η διοργάνωση κατασκεύασε μία τιμητική πλάκα, φτιαγμένη από τα μετάλλια που θα έδιναν στους συμμετέχοντες. Η πλάκα τοποθετήθηκε στο σημείο της εκκίνησης «Χιλιόμετρο 0 της προσπάθειας» όπως το ονόμασαν και το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι θα θυμίζει για πολλά χρόνια σε όλους τους δρομείς τους αγώνες που αναγκάστηκαν να «θυσιάσουν» για το κοινό καλό.

Ευχόμαστε το 2021 στον επόμενο Μαραθώνιο της Ισπανικής πόλης (όπου τελικά θα μεταφερθεί και ο εορτασμός για τα 40 χρόνια του) όλοι οι δρομείς να απολαύσουν ότι στερήθηκαν αυτή τη χρονιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2:38:06 η Πριβιλέτζιο στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ + Οι Έλληνες
Καλή εμφάνιση από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια
Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024: 500 δρομείς από 17 χώρες
Ηχηρό μήνυμα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και θλίψη για την απώλεια συναθλητή
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο