Ημιμαραθώνιος με ρεκόρ στο Δελχί!

Σπουδαίες επιδόσεις στον Ημιμαραθώνιο

Share

Όχι μόνο έγινε αγώνας,αλλά σημειώθηκαν και μεγάλα ρεκόρ. Ο λόγος για τον Airtel Delhi Half Marathon στην Ινδία που πραγματοποιήθηκε κάτω από συνθήκες COVID-19.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές ήτανοι δύο νικητές, ο Yalemzerf Yehualaw και η Amedework Walelegn από την Αιθιοπία που πέτυχαν μεγάλες επιδόσεις που αποτελούν νέα ρεκόρ διοργάνωσης, ενώ έγιναν πλουσιότεροι κατά 37,000 δολάρια.

Οι δύο δρομείς που στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της απόστασης είχαν κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο, σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα, στον αγώνα αυτόν έφτασαν στη νίκη τερματίζοντας, ο μεν Walelegn σε 58:51 και η Yehualaw σε 1:04:46.

Μάλιστα, η επίδοση της 21χρονης αποτελεί την τρίτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην απόσταση!

Σε ό,τι αφορά τον επίσης 21χρονο Αιθίοπα, ήταν μία δύσκολη νίκη αφού στην τελική ευθεία ουσιαστικά πέρασε τους Andamlak Belihu επίσης από την Αιθιοπία and Stephen Kissa από την Ουγκάντα που ολοκλήρωσαν τον αγώνα και αυτοί κάτω από τα 59 λεπτά!

To Νέο Δελχί που φιλοξένησε τον αγώνα αποτελεί την πρωτεύουσα όχι μόνο της περιφέρειας Δελχί αλλά και όλης της Ινδίας και έχει πληθυσμό πάνω από 16.000.000 κατοίκους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρομικό πάρτι στην Ρόδο - 2:16:08 ο Moses Kurgat Kiptoo
Μοναδικές στιγμές στο πανέμορφο νησί
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο