Γενική συνέλευση ΣΔΥΑ 2020

Διαβάστε τη σχετική επιστολή προς τα μέλη του συλλόγου

Share

Ακολουθεί η επιστολή του ΔΣ του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας προς τα μέλη του συλλόγου:

«Αγαπητά Μέλη,

Με την επιστολή μας αυτή, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση στην οποία βρίσκετε σήμερα ο Σύλλογός μας και να σας γνωρίσουμε τις προσπάθειες που καταβάλλουμε ώστε να προχωρήσουμε την πορεία του μέσα στο αβέβαιο περιβάλλον που Όλοι σήμερα αντιμετωπίζουμε.

Οι ημέρες αυτές μας θυμίζουν τις προετοιμασίες που κάναμε  για τον ετήσιο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ. Όμως ο covid-19 μας έχει θέσει κανόνες που επιβάλλεται να τους ακολουθήσουμε. 

Συμπληρώνονται εφέτος 38 χρόνια συνεχούς διοργάνωσης, αυτού του αγώνα, γεγονός που αποδεικνύει τη στήριξη που απολαμβάνει από τους Δρομείς – Μέλη του και μη – αλλά και την αναγνώριση της εθελοντικής προσπάθειας που έχουν καταβάλλει καθ΄ όλο αυτό το διάστημα, οι Πρόεδροι, τα Μέλη του Δ.Σ. και οι Εθελοντές που βοηθούν για την πραγματοποίησή του.

Όμως ο ιστορικός αγώνας του ΣΔΥ Αθήνας δεν διακόπτει την συνέχεια της διαδρομής του, προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής και έτσι φέτος προσφέρει τη δυνατότητα στους Φίλους Δρομείς, σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, να συμμετάσχουν με ασφάλεια στον εικονικό Virtual  38ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ.

Πρωταρχικό μέλημα του Διοικητικού Συμβουλίου για την διοργάνωση του αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ είναι η προστασία της Δημόσιας Υγείας και η στήριξη της εφαρμογής των μέτρων της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του covid-19.  Θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες.

Στόχος μας είναι να δυναμώσουμε το ηθικό όλων των Δρομέων και παράλληλα να τονιστεί η αναγκαιότητα της υπεύθυνης στάσης απέναντι στον εαυτό μας και το κοινωνικό σύνολο.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί Μαζί σας βαδίζουμε στην τέταρτη δεκαετία διεξαγωγής αυτού του αγώνα.

Γνωρίζετε ότι σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου πρέπει μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου 2020 να πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση, Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του 2020, (η οποία αποτελεί καταστατική υποχρέωση), λόγω των μέτρων απαγόρευσης συναθροίσεων προς το παρόν αναστέλλουμε την διεξαγωγή της μέχρι της άρσης της απαγόρευσης.

Επίσης σας γνωρίζουμε ότι οποιαδήποτε επικοινωνία Μαζί σας γίνετε μέσω της προσωπικής επιστολής που αποστέλλεται ηλεκτρονικά, με  αναρτήσεις στο facebook  του Συλλόγου και μέσω τηλεφωνικών επαφών. Τα γραφεία μας παραμένουν κλειστά.

Όπως έχει γίνει γνωστό  έχουμε αναστείλει οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετικά με τις εβδομαδιαίες προπονήσεις, τις εκδηλώσεις για την επέτειο των 40+1 χρόνων από την ίδρυση του ΣΔΥ Αθήνας, τις τιμητικές διακρίσεις των Εθελοντών μας και των Υποστηρικτών μας.

Ο Σύλλογός μας που ιδρύθηκε επισήμως το 1981 και άρχισε τις δρομικές του δραστηριότητες 2-3 χρόνια πριν  (1978), αισθάνεται πολύ μεγάλη ικανοποίηση για τη εξάπλωση του δρομικού κινήματος και την ίδρυση πολλών συλλόγων, σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι δραστηριότητές του, κατά το μέχρι σήμερα ετήσιο διάστημα, συνοψίζονται:

  • Στη διοργάνωση των 2 ετήσιων αγώνων Δρόμου Υγείας Αθήνας τον Μάρτιο και τον Νοέμβριο.
  • Του αγώνα ‘ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ’ 24.5χλμ σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Γορτυνίας (δεν έγινε το 2020)
  • Του ορεινού Αγώνα ‘Στα Μονοπάτια των Αρκάδων Ποιμένων’ όπου έχει την τεχνική υποστήριξη (δεν έγινε το 2020)
  • Είναι επίσης Θεσμικός υποστηρικτής του Μαραθώνιου Ολυμπίας (δεν έγινε το 2020)
  • Στην ομαδική συμμετοχή Μελών του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες των 10χλμ και 5χλμ, αλλά και σε άλλους Μαραθωνίους εντός και εκτός Ελλάδος.(δεν έγιναν το 2020)
  • Στην πραγματοποίηση πολλών εκδρομών ανά την Ελλάδα, για συμμετοχή Μελών και μη, σε τοπικούς αγώνες δρόμου.(δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω μέτρων από τον Μάρτιο του 2020)
  • Στην πραγματοποίηση δυο (2) αιμοδοσιών ετησίως σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών.
  • Στη συμμετοχή μας σε εκδηλώσεις, συνέδρια, ημερίδες, βραβεύσεις κ.α.
  • Εθελοντική Υποστήριξη των Μελών του σε διοργανώσεις άλλων αγώνων.

Αγαπητά Μέλη,

Σας βεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε, θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε παρά τις αντιξοότητες τον πρωτοπόρο ΣΔΥ Αθήνας στη θέση που ιστορικά του ανήκει.
Σας ευχαριστούμε και Σας χαιρετούμε περιμένοντας να τα πούμε ΣΥΝΤΟΜΑ κι από κοντά.

Με εκτίμηση Για το Δ / Σ του ΣΔΥΑ

Η Πρόεδρος
Ελένη Μπερτσάτου             

Ο Γεν. Γραμματέας
Κων/νος Δράκος»                  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Συνέντευξη τύπου
Ρεκόρ συμμετοχών: 717 δρομείς από 57 χώρες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο