O ΟΠΑΠ στο πλευρό των συμμετεχόντων του Virtual Μαραθωνίου Αθήνας 2020!

Ο ΟΠΑΠ δίπλα στους δρομείς

Share

Το σύνθημα της εκκίνησης για τον Virtual Μαραθώνιο της Αθήνας δόθηκε την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και ο ΟΠΑΠ, ως Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης, βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στο πλευρό των συμμετεχόντων!

Αυτό που προέχει στο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χρονιάς είναι η ασφαλής συμμετοχή και η υγεία όλων. Για αυτό κάθε δρομέας εφέτος πρέπει να τρέξει μόνος του, προκειμένου όταν ολοκληρωθεί ο αγώνας, στις 22 Νοεμβρίου, να είμαστε όλοι νικητές.

Για να πάρετε μέρος στον Virtual Μαραθώνιο της Αθήνας πρέπει κατεβάσετε την ειδική εφαρμογή “Athens Marathon and Half”, να κάνετε εγγραφή και να επιλέξετε μία ή περισσότερες από τις διαθέσιμες αποστάσεις: 5 χλμ., 10 χλμ. ή 42,195 χλμ.

Όταν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε, στέλνετε μήνυμα στο 13033 και φροντίζετε να τρέξετε με ασφάλεια την απόσταση που έχετε επιλέξει, μια ή και περισσότερες φορές αν θέλετε να βελτιώσετε την επίδοσή σας. Όταν ολοκληρώσετε την προσπάθειά σας, θα πρέπει να αναρτήσετε με screenshot την επίδοσή σας στην επίσημη εφαρμογή. Μετά το τέλος του αγώνα, θα λάβετε το Μετάλλιο του Virtual Μαραθωνίου Αθήνας 2020.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες της εφετινής διοργάνωσης είναι πολλοί γνωστοί αθλητές, οι οποίοι ενώνουν τις φωνές τους για να τονίσουν την ανάγκη τήρησης των μέτρων ασφαλείας και να στείλουν μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης.

Δείτε τα σχετικά videos παρακάτω:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού 2024 - Corporate Race
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Το Σάββατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. - Όλες οι συμμετοχές
Όλα τα φαβορί, πληροφορίες και το LIVE
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο