Virtual ο 38ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.

Από τις 22 Νοεμβρίου έως τις 12 Δεκεμβρίου ο αγώνας

Share

Σε αλλαγή της μορφής του αγώνα προχωρά η διοργάνωση του 38ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ. Συγκεκριμένα ο αγώνας γίνεται virtual και θα διαρκέσει από τις 22 Νοεμβρίου έως και τις 12 Δεκεμβρίου. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Η Οργανωτική Επιτροπή του 38ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ., μετά και τα νέα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid -19, ανακοινώνει πως ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Virtual.

Πρωταρχικό μέλημα της διοργάνωσης, είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και η στήριξη της εφαρμογής των μέτρων της πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid -19.
Γι’ αυτό τον λόγο η διεξαγωγή του 38ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ., φέτος θα είναι διαφορετική.

Ο Virtual αγώνας θα πραγματοποιηθεί από την Κυριακή 22 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου και  θα συμπεριλαμβάνει την χιλιομετρική απόσταση των 10 χλμ.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες για αυτόν τον διαφορετικό αγώνα που καλούμαστε να δώσουμε όλοι μαζί αλλά παράλληλα ο καθένας μας ξεχωριστά.

Με εκτίμηση,
Οργανωτική Επιτροπή 38ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Δευτέρα για 128η φορά ο Boston Marathon
Κορυφαίες συμμετοχές στην Βοστόνη
Φορμάρισμα για Ημιμαραθώνιο
Χρυσές συμβουλές για να φτάσετε το 100% στον αγώνα
Ένας Έλληνας στον Schneider Electric Marathon de Paris
Διαβάστε την εμπειρία του Έλληνα μαραθωνοδρόμου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο