Οι adidas Runners Athens είναι έτοιμοι για τον virtual ΑΜΑ, σε κάθε συνθήκη!

Διέσχισε τη δική σου γραμμή εκκίνησης

Share

Οι adidas Runners αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά, ότι τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει. Ένα community που βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα, που ζει για τη στιγμή που θα βρεθεί στους δρόμους για να τρέξει.

Μπορεί αυτή τη χρονιά, οι συνθήκες να είναι διαφορετικές, αλλά ο στόχος είναι ίδιος. Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι μια ιδέα και όχι απλά ένα γεγονός ή μία διοργάνωση.    

Μέσα από το νέο τους video, οι adidas Runners παρακινούν τον κόσμο να μη σταματήσει να προετοιμάζεται και να πάρει μέρος στο φετινό, και σίγουρα διαφορετικό, virtual Athens Marathon.

Το γύρισμα της ταινίας έγινε σε 5 διαφορετικές τοποθεσίες της Αθήνας, με σκοπό να δείξει ότι ο καθένας φέτος μπορεί να διαλέξει τη δική του διαδρομή για να αγωνιστεί, να τρέξει και να δοκιμάσει τις αντοχές του, όπως κάνει και η ιστορία.

Και αν κάνει κρύο; Φυσικά η COLD.DRY θα είναι στο πλευρό σου!

Με σύμμαχο τη νέα COLD.RDY συλλογή ρούχων της adidas, είσαι έτοιμος να βγεις και να δημιουργήσεις τη δική σου διαδρομή, ακόμα και τον χειμώνα, όταν η θερμοκρασία πέφτει. Με ύφανση που αφήνει τον αέρα να κυκλοφορεί και τεχνολογία που προστατεύει και προσαρμόζεται σε όλες τις καιρικές συνθήκες, είσαι #ReadyForSport, όπως και οι πρωταγωνιστές του video. Άλλωστε η adidas Running συλλογή υποστηρίζει τον κάθε δρομέα, σε κάθε του βήμα, σε όποιο επίπεδο και αν βρίσκεται, όποιος κι αν είναι ο στόχος του.

Δέσε τα κορδόνια σου, νιώσε πιο READY FOR SPORT από ποτέ και τρέξε στον virtual Μαραθώνιο της Αθήνας με το νέο Supernova!

Ακολούθησε το ρυθμό και μείνε δυνατός!

Σε μια καθημερινότητα που συνεχώς αλλάζει, θέλεις να είσαι ένα βήμα μπροστά. Και ο φετινός virtual Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας σου δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό και να νιώσεις πιο δυνατός. Κατέβασε δωρεάν την adidas Running εφαρμογή για να καταγράψεις τον virtual αγώνα σου αλλά και για να παρακολουθείς την εξέλιξή σου! 

Stay tuned στο Facebook Group των adidas Runners Athens και κάνε join δωρεάν στα καθημερινά live sessions του community, για να προετοιμαστείς για τον virtual αγώνα σου, αλλά και να έρθεις σε online επαφή με όσους μοιράζονται το ίδιο πάθος με εσένα.

Έχεις το motivation αλλά και την καθοδήγηση από το community των adidas Runners, έχεις και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Είσαι έτοιμος! Έτοιμος για τον virtual Μαραθώνιο. Έτοιμος να εκπληρώσεις τον στόχο σου, ανεξάρτητα από τις συνθήκες!

#adidasRunnersAthens
#adidasRDY
#adidasRunning
#AthensMarathonVirtual2020

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ο Ymittos Ultra Trail: Οι νικητές
Όλα όσα έγιναν στον αγώνα
MoraitisRun 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
8ος Αγώνας Δρόμου Πόλης Παπάγου-Χολαργού: Ρεκόρ συμμετοχής
Όλα όσα έγιναν στον αγώνα, οι φωτογραφίες και τα αποτελέσματα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο