Η Σοφία Σακοράφα υποψήφια για τον ΣΕΓΑΣ

Η πρόταση του ΓΣ Τρικάλων που αναμένεται να εγκριθεί για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ

Share

Η Σοφία Σακοράφα όπως όλα δείχνουν θα είναι υποψήφια για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ με την ΑΚΑΣ στις επόμενες εκλογές για την ηγεσία της Ομοσπονδίας σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου ΓΣ Τρικάλων.

Η Σακοράφα, η οποία είναι αντιπρόεδρος του ΓΣ Τρικάλων, υπήρξε σπουδαία αθλήτρια του ακοντισμού με μεγάλες διακρίσεις, δύο συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ το 1982 είχε πετύχει παγκόσμιο ρεκόρ.

Ωστόσο, η υποψηφιότητά της δεν είναι ακόμα επίσημη καθώς αναμένεται να εγκριθεί από την ΑΚΑΣ (Ανανεωτικής Κίνησης Αθλημάτων ΣΕΓΑΣ) την οποία και θα εκπροσωπεί.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΓΣ Τρικάλων:

Σε μια ιστορική περίοδο για την κοινωνία μας, για το αθλητικό οικοδόμημα και ασφαλώς για τον στίβο όπου διακυβεύονται αρχές και αξίες που μέχρι πρότινος θεωρούνταν αυτονόητες, ο υπεραιωνόβιος ΓΣ Τρικάλων πρέπει να πρωτοπορήσει για ακόμα μια φορά. Να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις, τους εκατοντάδες πρωταθλητές που βγήκαν από τη μήτρα του, τους προπονητές του και σύσσωμο το Δ.Σ. και τα μέλη του, σε μια συλλογική προσπάθεια για να συνεχίσει ο στίβος να μας χαρίζει τις τεράστιες επιτυχίες των τελευταίων 20 ετών.

Επικεφαλής αυτής της προσπάθειας προτείνεται να είναι η αντιπρόεδρός μας Σοφία Σακοράφα. Η παγκόσμια ρεκοργουμαν πέραν των τεράστιων επιτυχιών στην αθλητική της διαδρομή γνωστών στους φιλάθλους της πατρίδας μας, έχει να επιδείξει και μια λαμπρή συνεχόμενη παρουσία και στον κοινωνικό στίβο. Η πορεία της με γνώμονα πάντα Αρχές-Αξίες και ιδανικά αδιαπραγμάτευτα, την καθιέρωσε στη συνείδηση των πολιτών ως μια προσωπικότητα με σιδερένια θέληση πίστη και σταθερότητα στις αρχές της.

Πιστεύοντας ότι ήρθε η στιγμή να τεθεί επικεφαλής ενός χώρου που τον έζησε-γνώρισε-τίμησε και υπηρέτησε με τη φιλοδοξία να προσθέσει το δικό της λιθαράκι και το μεράκι της, την προτείνουμε ομόφωνα για την Προεδρία της Ομοσπονδίας μας με τη βεβαιότητα ότι θα πετύχει απόλυτα στα οράματά της.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
17th Alonissos Challenge
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
MoraitisRun 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο