Αναβολή για τον Νυχτερινό – Αναμονή για τον Μέγα Αλέξανδρο

Αναβολή για τον αγώνα της Θεσσαλονίκης

Share

Η έντονη αύξηση των κρουσμάτων στον Ν. Θεσσαλονίκης ανάγκασε τους διοργανωτές να προχωρήσουν στην αναβολή, σε πρώτη φάση, του 9ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης – ΖεniΘ που είχε προγραμματιστεί για τις 14-15 Νοεμβρίου.

Επιπλέον, είναι σε αναμονή και για τον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος – bwin που έχει οριστεί για τις 28-29 του ίδιου μήνα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Η Οργανωτική Επιτροπή των δύο διοργανώσεων εκτιμώντας την επιδείνωση των τελευταίων ημερών της επιδημιολογικής κατάστασης της χώρας μας και με πρωταρχικό μέλημα την προστασία της δημόσιας υγείας και την εφαρμογή των μέτρων της πολιτείας για τον περιορισμό της νόσου Covid-19, ανακοινώνει την αναβολή του 9ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης – ZeniΘ ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το διήμερο 14-15 Νοεμβρίου.

Είμαστε πάντοτε σε επικοινωνία και συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές ώστε εντός των προσεχών ημερών να υπάρξει η οριστική ενημέρωση που θα αφορά τον “Νυχτερινό” Ημιμαραθώνιο, καθώς και τον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin ο οποίος είναι προγραμματισμένος για το διήμερο 28-29 Νοεμβρίου.

Μένουμε ασφαλείς για να τρέχουμε υγιείς. Η ζωή είναι ένας μαραθώνιος και ειδικά τώρα οφείλουμε να νικήσουμε!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Atlas Trail Running 2024: Οι νικητές
Δείτε τους πρώτους σε όλους τους αγώνες
LAWYERS’ RUN for Children - Annual ΣΔΕΕ Run2024
Εξαιρετικά μεγάλη ανταπόκριση και ολοκλήρωση της περιόδου εγγραφών
Sougliani Trail 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Δείτε τις πληροφορίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο