Αναβολή για τον Νυχτερινό – Αναμονή για τον Μέγα Αλέξανδρο

Αναβολή για τον αγώνα της Θεσσαλονίκης

Share

Η έντονη αύξηση των κρουσμάτων στον Ν. Θεσσαλονίκης ανάγκασε τους διοργανωτές να προχωρήσουν στην αναβολή, σε πρώτη φάση, του 9ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης – ΖεniΘ που είχε προγραμματιστεί για τις 14-15 Νοεμβρίου.

Επιπλέον, είναι σε αναμονή και για τον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος – bwin που έχει οριστεί για τις 28-29 του ίδιου μήνα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Η Οργανωτική Επιτροπή των δύο διοργανώσεων εκτιμώντας την επιδείνωση των τελευταίων ημερών της επιδημιολογικής κατάστασης της χώρας μας και με πρωταρχικό μέλημα την προστασία της δημόσιας υγείας και την εφαρμογή των μέτρων της πολιτείας για τον περιορισμό της νόσου Covid-19, ανακοινώνει την αναβολή του 9ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης – ZeniΘ ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το διήμερο 14-15 Νοεμβρίου.

Είμαστε πάντοτε σε επικοινωνία και συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές ώστε εντός των προσεχών ημερών να υπάρξει η οριστική ενημέρωση που θα αφορά τον “Νυχτερινό” Ημιμαραθώνιο, καθώς και τον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin ο οποίος είναι προγραμματισμένος για το διήμερο 28-29 Νοεμβρίου.

Μένουμε ασφαλείς για να τρέχουμε υγιείς. Η ζωή είναι ένας μαραθώνιος και ειδικά τώρα οφείλουμε να νικήσουμε!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τερμάτισε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο ο Γιώργος Παυλούδης
Τερματισμός για τον αθλητή που αγωνίζεται στην κατηγορία Τ12
Sold out o 39ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας
Έκλεισαν οι εγγραφές για τον 10άρι της Αθήνας
Γιορτή και το βράδυ στην Θεσσαλονίκη στον 9o Νυχτερινό - Αποτελέσματα
Δείτε τι έγινε στον 9ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Ζενίθ της Θεσσαλονίκης και στα παράλληλα αγωνίσματα
Back to Top