Αναβολή για τον Boston Marathon του 2021

Share

Ο χορός των αναβολών των ανοιξιάτικων Μαραθώνιων έχει πλέον ξεκινήσει. Προχθές, η ιστορική Boston Athletic Association ανακοίνωσε την αναβολή του Boston Marathon που εδώ και 120 περίπου χρόνια, με εξαίρεση το 2020, πραγματοποιείται την τρίτη Δευτέρα κάθε Απρίλιου.

Σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση του 2020, αυτή αρχικά είχε μετατεθεί από τις 20 Απριλίου για τον Σεπτέμβριο και τελικά ακυρώθηκε.

Οι διοργανωτές ήλπιζαν ότι το 2021 θα κατάφερναν να κάνουν τον αγώνα τους κανονικά τον Απρίλιο, όμως μετά τις εξελίξεις της πανδημίας σε όλο τον κόσμο αλλά και στην πολιτεία της Μασσαχουσέτης κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τους, ακόμα δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία που θα μπορούσε να διοργανωθεί ο αγώνας. Αν βρεθεί, το πιθανότερο είναι ότι θα γίνει το επόμενο φθινόπωρο. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, θα ανακοινωθεί τους επόμενους μήνες και μέσα στο 2020.

Παρόμοια τύχη έχουν κι άλλοι Μεγάλοι Μαραθώνιοι της Άνοιξης, όπως του Λονδίνου και του Τόκιο που ήδη έχουν ανακοινώσει τη μεταφορά τους για το φθινόπωρο του 2021.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SNF Nostos 2023
Αφιερωμένο στην Ψυχική Υγεία το επόμενο φεστιβάλ
Tα νέα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων
Δυναμικό το ξεκίνημα του νέου ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ Sports
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 – 2η ημέρα
Μητσιούλη και Εμμανουηλίδου στους ημιτελικούς – Οι επιδόσεις των Ελλήνων αθλητών στο Κάλι
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο