Αναβολή για τον Boston Marathon του 2021

Share

Ο χορός των αναβολών των ανοιξιάτικων Μαραθώνιων έχει πλέον ξεκινήσει. Προχθές, η ιστορική Boston Athletic Association ανακοίνωσε την αναβολή του Boston Marathon που εδώ και 120 περίπου χρόνια, με εξαίρεση το 2020, πραγματοποιείται την τρίτη Δευτέρα κάθε Απρίλιου.

Σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση του 2020, αυτή αρχικά είχε μετατεθεί από τις 20 Απριλίου για τον Σεπτέμβριο και τελικά ακυρώθηκε.

Οι διοργανωτές ήλπιζαν ότι το 2021 θα κατάφερναν να κάνουν τον αγώνα τους κανονικά τον Απρίλιο, όμως μετά τις εξελίξεις της πανδημίας σε όλο τον κόσμο αλλά και στην πολιτεία της Μασσαχουσέτης κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τους, ακόμα δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία που θα μπορούσε να διοργανωθεί ο αγώνας. Αν βρεθεί, το πιθανότερο είναι ότι θα γίνει το επόμενο φθινόπωρο. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, θα ανακοινωθεί τους επόμενους μήνες και μέσα στο 2020.

Παρόμοια τύχη έχουν κι άλλοι Μεγάλοι Μαραθώνιοι της Άνοιξης, όπως του Λονδίνου και του Τόκιο που ήδη έχουν ανακοινώσει τη μεταφορά τους για το φθινόπωρο του 2021.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
LIVE αποτελέσματα αγώνων της Κυριακής 19 Μαρτίου
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της ημέρα
Δράσεις Απριλίου - Ιουνίου ΣΔΥΑ
ΣΔΥ Αθήνας: «Τρέξε για την Υγεία σου, Τρέξε μαζί μας»
Παραλίγο Παγκόσμιο ρεκόρ από τον Kejelcha
Για μόλις ένα δευτερόλεπτο…
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο