Αναβολή για τον Boston Marathon του 2021

Share

Ο χορός των αναβολών των ανοιξιάτικων Μαραθώνιων έχει πλέον ξεκινήσει. Προχθές, η ιστορική Boston Athletic Association ανακοίνωσε την αναβολή του Boston Marathon που εδώ και 120 περίπου χρόνια, με εξαίρεση το 2020, πραγματοποιείται την τρίτη Δευτέρα κάθε Απρίλιου.

Σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση του 2020, αυτή αρχικά είχε μετατεθεί από τις 20 Απριλίου για τον Σεπτέμβριο και τελικά ακυρώθηκε.

Οι διοργανωτές ήλπιζαν ότι το 2021 θα κατάφερναν να κάνουν τον αγώνα τους κανονικά τον Απρίλιο, όμως μετά τις εξελίξεις της πανδημίας σε όλο τον κόσμο αλλά και στην πολιτεία της Μασσαχουσέτης κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τους, ακόμα δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία που θα μπορούσε να διοργανωθεί ο αγώνας. Αν βρεθεί, το πιθανότερο είναι ότι θα γίνει το επόμενο φθινόπωρο. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, θα ανακοινωθεί τους επόμενους μήνες και μέσα στο 2020.

Παρόμοια τύχη έχουν κι άλλοι Μεγάλοι Μαραθώνιοι της Άνοιξης, όπως του Λονδίνου και του Τόκιο που ήδη έχουν ανακοινώσει τη μεταφορά τους για το φθινόπωρο του 2021.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
PepsiCo Gives Back- Kifissia 2024
Οι νικητές και τα αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 18-19 Μαΐου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας 2024: Kλείσιμο όλων των εγγραφών
Έκλεισαν οι εγγραφές και στον αγώνα των 5χλμ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο