Ο ΣΔΥ Ηρακλείου για το Στάδιο Ελευθερίας

Δείτε την ανακοίνωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου

Share

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου σχετικά με την ανακαίνιση του Σταδίου Ελευθερίας.

«Περισσότερες από τρεις δεκαετίες χρειάστηκαν για να ανακαινισθεί το ιστορικό στάδιο Ελευθερίας. Η αθλητική εγκατάσταση που “μεγάλωσε” γενιές αθλητών και αθλούμενων της πόλης του Ηρακλείου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνικής και αθλητικής ζωής της πόλης.

Ως μέλη της αθλητικής κοινότητας  είμαστε διπλά χαρούμενοι. Αφενός το στάδιο ανάκτησε την αίγλη που του αξίζει, αθλητικά, ιστορικά, πολιτιστικά και κοινωνικά. Αφετέρου ικανοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα του αθλητικού κόσμου για τον εκσυγχρονισμό του σταδίου που έχει ως τελικό αποτέλεσμα την ασφαλή άθληση για όλους.

Το ελάχιστο που οφείλουμε να καταθέσουμε δημόσια ως Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου, είναι η αναγνώριση της προσπάθειας που καταβλήθηκε τους τελευταίους πέντε μήνες από τη διοίκηση του ΕΑΚΗ και τον πρόεδρο κ.Λευτέρη Ζερβό. Το διοικητικό και τεχνικό προσωπικό με επικεφαλής τον κ.Κώστα Σακαράκη αλλά και την έμπρακτη υποστήριξη τους από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ.Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Σ.Δ.Υ.Η δεσμεύεται να υποστηρίξει με οποιονδήποτε τρόπο τις περαιτέρω προσπάθειες των αθλητικών υποδομών της πόλης μας αλλά και ταυτόχρονα  να επισημάνει κάθε τι που φαλκιδεύει την ανάπτυξη τους.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους προσπάθησαν. Σειρά μας να χαρούμε το στάδιο αλλά και να αποδείξουμε έμπρακτα μέσα από την καθημερινή μας παρουσία ως χρήστες της αθλητικής εγκατάστασης, το σεβασμό μας απέναντι στις προσπάθειες που καταβάλλονται για να διατηρηθεί στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Δ.Σ. Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι Έλληνες στο Βερολίνο και τον BMW Berlin Marathon
Oι επιδόσεις τους στον πιο γρήγορο Μαραθώνιο
Ioannina Lake Run 2022: Μεταγωνιστικό δελτίο 2ης ημέρας
Τέταρτη σερί νίκη και ρεκόρ διαδρομής για τον Κώστα Σταμούλη στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων
Έλληνες και στον Ημιμαραθώνιο της Στοκχόλμης
Δείτε τους ελληνικούς τερματισμούς
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο