UA HOVR Phantom 2

Πέτυχε τους στόχους σου με το νέο μοντέλο της Under Armour

Share

Το νέο UA HOVR™ Phantom 2 είναι η τελευταία δημιουργία της θρυλικής σειράς Phantom, σχεδιασμένο για ένα σκοπό. Να ξεπεράσεις τον εαυτό σου.

Είτε είσαι καινούριος στο χώρο του running, είτε ψάχνεις το παπούτσι που θα σε βοηθήσει να βγάλεις ξεκούραστα τις προπονήσεις σου, το νέο UA HOVR™ Phantom 2 είναι ο απόλυτος σύμμαχός σου.

Ακόμα καλύτερο!

Το νέο μοντέλο ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή των προκατόχων του, με βελτιωμένο σχεδιασμό και προηγμένες τεχνολογικές λεπτομέρειες ως προς την απόλυτη επιστροφή ενέργειας, καλύτερης αίσθησης και, φυσικά, σύνδεσης με την εφαρμογή MapMyRun.

Θέλαμε το νέο UA HOVR Phantom 2 να έχει πιο αγωνιστικό χαρακτήρα από ποτέ, γι’ αυτό και όλο το βάρος έπεσε στην τεχνολογική εξέλιξή του. Η πρόσφυση, η ευελιξία και η απορρόφηση των κραδασμών ήταν οι σημαντικότερες αναβαθμίσεις στη δημιουργία του νέου Phantom, ενώ η εφαρμογή και η υψηλή διαπνοή του παπουτσιού ήταν καθοριστικοί παράγοντες για τη δημιουργία του επάνω μέρους. Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω σε κάνουν να νιώθεις πιο έτοιμος από ποτέ για πετύχεις τους στόχους σου.

– Ed Wallace, Under Armour Footwear Designer, Run

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ UA HOVR =
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Περισσότερος αφρός UA HOVR σημαίνει περισσότερη επιστροφή ενέργειας και ελαφρύτερο πάτημα. Με αυτό τον τρόπο, όταν το πέλμα έρχεται σε επαφή με το έδαφος, το μόνο που νιώθει ο δρομέας είναι άνεση, άμεση ανταπόκριση και ασφάλεια σε κάθε του κίνηση, χωρίς να χάνει την εκρηκτικότητά του.

Πιστό στο DNA του Phantom, αυτό το παπούτσι είναι για τους αθλητές που θέλουν να ξεχωρίζουν και να κάνουν τα πράγματα με το δικό τους τρόπο. To Phantom 2 είναι συνώνυμο της λέξης ευελιξία και θα ανταπεξέλθει οποτεδήποτε και οπουδήποτε χρειαστεί, όταν η άνεση, το στιλ και το performance είναι το κλειδί.

– Ed Wallace, Under Armour Footwear Designer, Run

Τα «έξυπνα» παπούτσια

Τέλος, χάρη στο ενσωματωμένο Bluetooth™ στη σόλα του, όλα τα δεδομένα από την κάθε προπόνηση καταγράφονται και μεταφέρονται αυτόματα στην εφαρμογή MapMyRun™, βελτιστοποιώντας έτσι την εμπειρία του δρομέα και παρέχοντας υπηρεσίες Real Time Form-Coaching, με σκοπό τη μείωση των τραυματισμών αλλά και τη σωστή καθοδήγηση για την επίτευξη των στόχων του.

Βάρος: 327 γρ.
Drop: 9mm

To νέο UA HOVR Phantom 2 “Run AnyWR” είναι διαθέσιμο σε όλα τα UA Brand Houses και σε αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εξαιρετική επίδοση από τον Σγουρό στις ΗΠΑ στα 5.000μ.
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ για τον Έλληνα δρομέα
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο