Ο ΣΔΥΑ συνεχίζει τη μακροχρόνια πορεία του

Διαβάστε το μήνυμα του ΣΔΥΑ στους δρομείς

Share

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας στέλνει ένα μήνυμα σε όλους τους δρομείς. Διαβάστε το στο άρθρο που ακολουθεί:

«Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς

Η χρονιά του 2020 που σε λίγους μήνες τελειώνει τον κύκλο της  θα μας αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση. Δεν επέτρεψε  να γιορτάσουμε τα σαράντα χρόνια από την ίδρυση του ιστορικού πλέον ΣΔΥ Αθήνας.

Είναι πολύτιμο το φορτίο της ύπαρξης αυτού του Συλλόγου, του Συλλόγου μας. Ένα φορτίο που εμπεριέχει όλα τα στοιχεία – μηνύματα  που συγκροτούν τον σημερινό άνθρωπο, που του είναι απαραίτητη η κοινωνική συνύπαρξη, ο  πολιτισμός, η προοπτική για μια καλύτερη καθημερινότητα.

Με υπευθυνότητα και δύναμη που μας δίνει η δική σας παρουσία συνεχίζουμε και προχωρούμε προσεκτικά μέσα σε ένα αβέβαιο ακόμη περιβάλλον.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ σας θέλουμε κοντά μας,  ας προσπαθήσουμε όλοι να διαφυλάξουμε το δικαίωμα της συνύπαρξης,  αυτό που χαρακτηρίζει την μοναδικότητά μας ανάμεσα στην ομάδα, στη χαρά, στη συμπόνια, στον πόνο  και στην καρτερία.

Το  1981 το μήνυμα ΤΡΕΞΕ για την ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ έγινε σύμβολο για τους πρώτους Δρομείς που συμμετείχαν στη δημιουργία του Λαϊκού Δρομικού Κινήματος στη χώρα μας.

Σήμερα προσθέτουμε ένα ακόμη μήνυμα – Σύμβολο για τον ΣΔΥ Αθήνας:
Τρέξε για το Δικαίωμα της Συνύπαρξης, για την χαρά που μας δίνει η γιορταστική ατμόσφαιρα  ενός αγώνα που προσδοκούμε να γίνει.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας συνεχίζει την μακροχρόνια πορεία του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kifisia Santa Walk & Run 2021
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον εορταστικό αγώνα για καλό σκοπό στην Κηφισιά
Artemisio Mountain Running 2021: Μεταγωνιστικό δελτίο
Οι νικητές και όλα όσα έγιναν στους αγώνες
Κορυφαίες συμμετοχές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου
613 αθλητές από 38 χώρες στις 6 κατηγορίες του Πρωταθλήματος
Back to Top