Ο ΣΔΥΑ συνεχίζει τη μακροχρόνια πορεία του

Διαβάστε το μήνυμα του ΣΔΥΑ στους δρομείς

Share

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας στέλνει ένα μήνυμα σε όλους τους δρομείς. Διαβάστε το στο άρθρο που ακολουθεί:

«Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς

Η χρονιά του 2020 που σε λίγους μήνες τελειώνει τον κύκλο της  θα μας αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση. Δεν επέτρεψε  να γιορτάσουμε τα σαράντα χρόνια από την ίδρυση του ιστορικού πλέον ΣΔΥ Αθήνας.

Είναι πολύτιμο το φορτίο της ύπαρξης αυτού του Συλλόγου, του Συλλόγου μας. Ένα φορτίο που εμπεριέχει όλα τα στοιχεία – μηνύματα  που συγκροτούν τον σημερινό άνθρωπο, που του είναι απαραίτητη η κοινωνική συνύπαρξη, ο  πολιτισμός, η προοπτική για μια καλύτερη καθημερινότητα.

Με υπευθυνότητα και δύναμη που μας δίνει η δική σας παρουσία συνεχίζουμε και προχωρούμε προσεκτικά μέσα σε ένα αβέβαιο ακόμη περιβάλλον.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ σας θέλουμε κοντά μας,  ας προσπαθήσουμε όλοι να διαφυλάξουμε το δικαίωμα της συνύπαρξης,  αυτό που χαρακτηρίζει την μοναδικότητά μας ανάμεσα στην ομάδα, στη χαρά, στη συμπόνια, στον πόνο  και στην καρτερία.

Το  1981 το μήνυμα ΤΡΕΞΕ για την ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ έγινε σύμβολο για τους πρώτους Δρομείς που συμμετείχαν στη δημιουργία του Λαϊκού Δρομικού Κινήματος στη χώρα μας.

Σήμερα προσθέτουμε ένα ακόμη μήνυμα – Σύμβολο για τον ΣΔΥ Αθήνας:
Τρέξε για το Δικαίωμα της Συνύπαρξης, για την χαρά που μας δίνει η γιορταστική ατμόσφαιρα  ενός αγώνα που προσδοκούμε να γίνει.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας συνεχίζει την μακροχρόνια πορεία του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Κυριακή ο Haspa Marathon Hamburg!
Κορυφαίες συμμετοχές και Έλληνες στον αγώνα
17th Alonissos Challenge
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
H Helen Obiri μας παρουσίασε το... μέλλον της Οn στην Βοστόνη
Δείτε το μοντέλο που φόρεσε στον Boston Marathon
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο