Αλλαγή του σημείου παραλαβής των πακέτων στα Ιωάννινα

Μία αλλαγή του Ioannina Lake Run που θα ισχύσει για τις 18/9

Share

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής για σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου θα γίνεται από το φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών (Αγίας Μαρίνης 55- πλαϊνή είσοδος), από τις 17.30 έως τις 21.00.

Αύριο Σάββατο η γραμματεία του αγώνα θα λειτουργήσει κανονικά στην πλατεία Μαβίλη, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 4 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, εκτός και αν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες συνεχιστούν, οπότε θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την παραλαβή των πακέτων συμμετοχής.

Υπερήφανοι υποστηρικτές τα Μουσεία Αργυροτεχνίας Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη

Τα δύο μουσεία των Ιωαννίνων με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα συμμετέχουν και φέτος στον θεσμό του Lake Run Proud Partners.

Δωρεάν θα είναι έως την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου η είσοδος στο Μουσείο Αργυροτεχνίας για τους δρομείς και εθελοντές του Ioannina Lake Run. Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς ανοίγει τις πύλες του Μουσείου σε όσους έχουν προμηθευτεί το ειδικό βραχιολάκι της διοργάνωσης, είτε συμμετέχοντας ως δρομείς στους αγώνες του Γύρου Λίμνης των 30 χλμ. και στον Παραλίμνιο Δρόμο 5 χλμ, είτε προσφέροντας ως εθελοντές. Το Μουσείο Αργυροτεχνίας αποτελεί υπερήφανο υποστηρικτή του Γύρου Λίμνης από την πρώτη χρονιά του θεσμού Lake Run Proud Partners.

Μειωμένη θα είναι η τιμή του εισιτηρίου για το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη για τους δρομείς και εθελοντές του Ioannina Lake Run.

Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων, που αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές για όσους επισκέπτονται τα Γιάννενα, συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά στο θεσμό Lake Run Proud Partners, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους έχουν το ειδικό βραχιολάκι να το επισκεφθούν με μόλις 3 ευρώ αντί των 6 ευρώ που είναι η κανονική τιμή του εισιτηρίου. Η μειωμένη τιμή ισχύει έως την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ελληνική απόβαση στο Βελιγράδι - Τα αποτελέσματα σε Μαραθώνιο & Ημιμαραθώνιο
Οι επιδόσεις των Ελλήνων στο Βελιγράδι
Καλή τύχη στην Αμάντα Γεωργιάδη από το Zagori Mountain Running
Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision είχε συμμετάσχει στο Zagori Mountain Running
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο