Τελευταία νέα για τον νυχτερινό ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου η συνέντευξη τύπου, η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής και οι τελευταίες εγγραφές.

Share

Την Πέμπτη (16/10) στις 12:30, στην Αίθουσα Τέχνης «Αιμίλιος Ριάδης» της Δ.Ε.Θ., θα πραγματοποιηθεί η επίσημη συνέντευξη Τύπου του 3ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης.
Οι εκπρόσωποι της Οργανωτικής Επιτροπής πρόκειται να αναφερθούν, μεταξύ άλλων, στο νέο εντυπωσιακό ρεκόρ συμμετοχών, αλλά και στις σημαντικές παρουσίες πρωταθλητών των μεγάλων αποστάσεων στη διοργάνωση, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Στον ίδιο χώρο, και από τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης (16/10) θα διατίθενται οι 1.500 τελευταίες θέσεις ενηλίκων δρομέων για τον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, μέσω του Κέντρου Εγγραφών (Registration Center) στο περίπτερο 7 της Δ.Ε.Θ.
Οι 1.500 επιπλέον θέσεις ενηλίκων δρομέων που εξασφάλισε η Οργανωτική Επιτροπή (300 θέσεις για τον Ημιμαραθώνιο και 1.200 για τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ.) θα διατεθούν κατά προτεραιότητα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων σε όσους προσέλθουν στο Κέντρο Εγγραφών (Registration Center), το οποίο θα λειτουργήσει στο Περίπτερο 7 της Δ.Ε.Θ. την Πέμπτη (16/10) και την Παρασκευή (17/10), από τις 10:00 ως τις 19:00.
Όσοι δρομείς εξασφαλίσουν μία από τις 1.500 επιπλέον θέσεις, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν το επίσημο μπλουζάκι της διοργάνωσης, αλλά δεν θα καταβάλουν προσαύξηση για την εκπρόθεσμη εγγραφή τους. Παράλληλα, θα έχουν όλα τα υπόλοιπα προνόμια των ήδη εγγεγραμμένων δρομέων.
Αναλυτικά, το κόστος συμμετοχής στον Ημιμαραθώνιο είναι 20 € (15 € για φοιτητές ή για ομάδες 10 ατόμων και άνω), ενώ το κόστος για όσους τρέξουν στο Δρόμο Υγείας 5.000 μ. είναι 15 € (10 € για φοιτητές ή για ομάδες 10 ατόμων και άνω).

Από το Κέντρο Εγγραφών, κατά τις ίδιες ημέρες και ώρες, θα μπορούν να παραλαμβάνουν τον αθλητικό εξοπλισμό τους και όλοι όσοι έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στη διοργάνωση.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., της AIMS, της Δ.Ε.Θ. – HELEXPO και του Οργανισμού «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.thessalonikihalfmarathon.org

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
Tα μυστικά της κατηφόρας
Συμβουλές για να τις κατακτήσετε
Την Κυριακή το Λονδίνο - "Όλα τα λεφτά" οι γυναίκες
Σούπερ λίστα στις γυναίκες – Επιστροφή Bekele
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο