Εγκρίσεις Υγειονομικού Πρωτοκόλλου για 4 διοργανώσεις της Active Media Group

Santorini Experience, Navarino Challenge, Glyfada Maritime Golf Event, Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης, οι αγώνες με αντίστοιχη έγκριση

Share
Photo by Dimitris Andritsos Photography @ The Authentic Marathon Swim

Η Active Media Group συνεχίζοντας την πετυχημένη πορεία της στο sports production, αναβίωσε μετά από 2.500 χρόνια τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Κολύμβησης στον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού, σε μια διοργάνωση που καινοτόμησε  με τα πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας που εφάρμοσε.

Η καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα της Active Media Group, με πιστοποίηση για Covid-19 health preparedness for mass gathering events, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, μια εβδομάδα μόλις πριν, με γρήγορα αντανακλαστικά, προσάρμοσε το ήδη χαμηλό σε επιτρεπόμενα όρια ατόμων υγειονομικό πρωτόκολλο, στα όρια που όριζε η απόφαση της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ατομικές βραβεύσεις για πρώτη φορά στην Ελλάδα και όχι μόνο, υποχρεωτική χρήση μάσκας από το προσωπικό και προτροπή χρήσης της από όλους με δωρεάν παροχή της, θερμομέτρηση από ειδική ομάδα ασφαλείας, χρήση γαντιών όπου χρειαζόταν, απολύμανση εξοπλισμού, οριοθέτηση με κάγκελα ενός χώρου 2.000τμ, εκκινήσεις κολυμβητών σε διαφορετικά κύματα για την αποφυγή συγχρωτισμού, με προβλεπόμενες αποστάσεις μεταξύ τους, απομόνωση των ξένων αθλητών σε διαφορετικά ξενοδοχεία και είσοδος στη χώρα με PCR tests, ήταν μόνο μερικά από τα μέτρα ασφάλειας που εφαρμόστηκαν.

Οι αθλητικές διοργανώσεις τουρισμού είναι όπως έχουν αποδείξει, πολύ σημαντικά οικονομικά και τουριστικά γεγονότα για τον τόπο που διεξάγονται. Εγκρίσεις υγειονομικού πρωτοκόλλου δόθηκαν για το Santorini Experience, το Navarino Challenge, το Glyfada Maritime Golf Event και φυσικά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Κολύμβησης.

Η Active Media Group ανοίγει τον δρόμο για τη δημιουργία αθλητικών διοργανώσεων τουρισμού στην Ελλάδα με ασφάλεια και πρωτόκολλα. Είναι σημαντικό να προβάλλουμε σε όλο τον κόσμο όχι μόνο το γεγονός ότι ο τόπος μας είναι ασφαλής αλλά έχει και την τεχνογνωσία να διεξάγει αγώνες με ασφαλή μέτρα και αυστηρά πρωτόκολλα. 

#activemediagroup

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της Active media στα:
http://activemedia.gr
https://www.facebook.com/ActiveMedia.com.gr
https://vimeo.com/user26137648
https://www.youtube.com/user/ActiveMediacomgr
https://www.instagram.com/activemedia.gr https://twitter.com/ActiveMediaGr

Photo by Dimitris Andritsos Photography @ The Authentic Marathon Swim
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Elite Running Team στην Ανδριανούπολη
Διαβάστε την ανακοίνωση του ΔΡΟΜΕΑ Θράκης
Γιάννης Μαμουζέλος «Η ιστορία των αθλητικών ΜΜΕ στην Ελλάδα & στον Κόσμο»
Η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μαμουζέλου που είναι αφιερωμένη στα 70 χρόνια του ΠΣΑΤ
Πόσο λέτε ότι μπορεί να τρέξει τα 5.000μ. ο Aleksandr Sorokin;
O Λιθουανός ρέκορντμαν των υπεραποστάσεων αγωνίστηκε στα 5.000μ. εντός σταδίου.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο