Ο ΣΚΑ Χολαργού έλαβε πιστοποίηση Covid Shield

Ο ΣΚΑ Χολαργού έγινε ο πρώτος αθλητικός Σύλλογος στην Ελλάδα που έλαβε την πιστοποίηση Covid Shield

Share

Ο ΣΚΑ Χολαργού έγινε ο πρώτος αθλητικός Σύλλογος στην Ελλάδα που έλαβε την πιστοποίηση Covid Shield. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Συλλόγου:

O Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Χολαργού-Παπάγου στον τρίτο μόλις χρόνο λειτουργίας προσαρμόζεται στις δύσκολες συνθήκες, πρωτοπορεί και γίνεται ο πρώτος αθλητικός σύλλογος στην Ελλάδα με πιστοποίηση Covid Shield.

Με την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν λειτουργούμε σε πλήρη συμμόρφωση με τις νομοθετικές απαιτήσεις και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόνοια της πρόληψης της μετάδοσης και διασποράς του Covid 19.

Έχουμε προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα Μέτρα Ατομικής Προστασίας  (μάσκες, αντισηπτικά Gel, γάντια) και το σύνολο του προσωπικού υποβλήθηκε σε τεστ COVID-19 πριν την έναρξη των προπονήσεων με τα αποτελέσματα να βγαίνουν αρνητικά.

Εγγύηση της έμπρακτης εφαρμογής των μέτρων αποτελεί το γεγονός ότι ο Σύλλογος μας είναι ο πρώτος Αθλητικός Σύλλογος στην Ελλάδα που έλαβε  την πιστοποίηση Covid Shield από την TÜV AUSTRIA Hellas.

Το Σχήμα Πιστοποίησης Covid Shield καθορίζει θεμελιώδεις απαιτήσεις και διαδικασίες οι οποίες επαληθεύουν ότι ένας κατάλληλος μηχανισμός, επαρκείς πόροι καθώς και κατάλληλη χωροδιάταξη υποδομών είναι πάντα εναρμονισμένα με τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα και οδηγίες, για την πρόνοια της πρόληψης της εισροής ή της εξάπλωσης της νόσου του κορωνοϊού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου έχει δεσμευτεί για την παροχή των απαραίτητων πόρων για την λήψη και την εφαρμογή όλων των προληπτικών μέτρων. Συνεχίζουμε την αδιάλειπτη ενημέρωση για την υγιεινή και την ασφάλεια όλου του Προσωπικού και των Αθλητών γιατί η ασφάλεια τους είναι η προτεραιότητά μας. 

Πρώτοι στους Αγωνιστικούς χώρους, Πρώτοι στην ασφάλεια.

Περισσότερες πληροφορίες: www.ska-hp.gr
Ηλεκτρονικές Εγγραφές: www.ska-hp.gr/ilektroniki_aitisi.html

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάρε το αγαπημένο σου Polar με έκπτωση
Ειδική έκπτωση -15% στα αθλητικά ρολόγια Polar για τους αναγνώστες του Runner Magazine
Ο ΣΔΥ Πάτρας στους αγώνες του Σαββατοκύριακου 1-2 Οκτωβρίου
Έσπασαν τα κοντέρ οι αθλητές του Σ.Δ.Υ. Πάτρας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο