Το νέο RUNNER 76 έρχεται δυναμικά!

Την ερχόμενη εβδομάδα κυκλοφορεί το νέο τεύχος του RUNNER.

Share

Το νέο RUNNER 76 κυκλοφορεί από την ερχόμενη Τρίτη και σας προετοιμάζει για τις μεγάλες αγωνιστικές προκλήσεις! Βέβαια για όσους δεν μπορούν να περιμένουν είναι ήδη διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή στο Readpoint

Βγες νικητής
Αν λοιπόν θέλετε κι εσείς να ετοιμαστείτε για τους αγώνες των 5 και 10 χλμ. ακολουθήστε το πρόγραμμα – παιχνίδι του Runner’s Special και βγείτε νικητές. 
Πρώτη φορά η προετοιμασία του αγώνα έγινε παιχνίδι αφού με πολύ εύκολο τρόπο και ακολουθώντας μία σειρά προπονήσεων θα φτάσετε εύκολα στον στόχο σας είτε είστε αρχάριος και τρέχετε στα 5 ή στα 10 χλμ. είτε κυνηγάτε το ρεκόρ στις δύο αυτές αποστάσεις. Μάλιστα ακόμα κι αν στην πορεία διαπιστώσετε ότι δεν προλαβαίνετε να το ολοκληρώσετε, υπάρχουν για εσάς οδηγίες ώστε να φτάσετε στον στόχο σας και από συντομότερο δρόμο…

Μόνο για γυναίκες…
Η γυναικολόγος Εφη Ρομποτή σε ένα θέμα μόνο για γυναίκες, μας βοηθά να κατανοήσουμε τις αλλαγές που σημειώνονται στον γυναικείο οργανισμό μετά τα 40, ενώ επισημαίνει την αξία της άσκησης και του τρεξίματος, προτείονοντας παράλληλα τις σωστές επιλογές τόσο στην προπόνηση όσο και στη διατροφή σε αρχάριες αλλά και προχωρημένες δρομείς. Ένα θέμα που όλες οι γυναίκες πρέπει να διαβάσουν.


City Trail
Το ορεινό τρέξιμο κατακτά την πόλη. Γνωρίστε με τη βοήθεια του Δημήτρη Θεοδωρακάκου το City Trail και μάθετε πώς να κατακτήσετε κι εσείς την πόλη σας… τρέχοντας. Προπονητικές συμβουλές, σημεία προσοχής αλλά και.. απόλαυσης για να δείτε κι εσείς τη city trail οπτική της πόλης σας και να προπονηθείτε.


Γνωρίστε τον Πρωταθλητή Ευρώπης

Το καλοκαίρι εντυπωσίασε με την επιβλητική του νίκη στον μαραθώνιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης. Ο Ιταλός Ντανιέλε Μεούτσι μιλά αποκλειστικά στο RUNNER και μοιράζεται τα μυστικά της προπόνησης και της ενδιαφέρουσας καθημερινότητας του μαθαίνοντας μας πως εργασιά και αθλητισμός συνδυάζονται. Άλλωστε όπως παραδείχεται το τρέξιμο δεν είναι επάγγελμα αλλά το… πάθος του. Στο τεύχος θα βρείτε ακόμα και ειδικό αφιέρωμα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Κι ακόμα
Στο RUNNER 76 θα βρείτε ακόμα:

– Το 2ο Μέρος του προπονητικού άρθρου “Θερμορύθμιση” όπου θα βρείτε ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες για τις ιδανικές ποσότητες υγρών και υδατανθράκων κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

– Οδηγό Αγοράς με τα πιο φρέσκα trail running μοντέλα και λεπτομέρειες για τις τεχνολογίες, το βάρος και την τιμή τους

– Πώς να αντιμετωπίσετε τον πόνο του… πρωτάρη. Ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε για να μην σας χαλάσει την προπόνηση μία σουβλιά στην κοιλιά!

Φυσικά και σε αυτό το τεύχος ξεχωρίζουν τα θέματα προπόνησης με συμβουλές και τρόπους για να βελτιώσετε την ταχύτητα τερματισμού σας, ασκήσεις ενδυνάμωσης για τον κορμό και πολλά πολλά θέματα γύρω από την υγεία, τα τελευταία νέα γύρω από την αγορά και τους αγώνες σε άσφαλτο και βουνό αλλά και την αξιολόγηση δρομικών προϊόντων, καθώς και το Racing Runner με όλους τους αγώνες που έγιναν στην Ελλάδα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο