Σε λίγες μέρες η απόφαση για τον Αυθεντικό

Όλα κρίνονται από μία κλωστή

FacebookTwitterEmailShare

Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στο ethnos.gr του δημοσιογράφου Κώστα Ασημακόπουλου σε λίγες μέρες θα είναι γνωστό εάν θα πραγματοποιηθεί και με ποια μορφή ο 38ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας.

Πιο αναλυτικά, αναφέρεται πως όλα κρίνονται σε μία κλωστή και πως ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς κάνουν τα πάντα ώστε ο αγώνας να γίνει, έστω κι αν χρειαστεί να «θυσιαστούν» τα παράλληλα αγωνίσματα των 5 και 10χλμ., είτε δηλαδή να ακυρωθούν είτε να μεταφερθούν στην περιοχή του Μαραθώνα, ώστε να αποσυμφορηθεί ο χώρος του τερματισμού.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το άρθρο, έχουν γίνει αλλαγές και στα μετάλλια, τα οποία θα παραδοθούν στον ΣΕΓΑΣ τις επόμενες ημέρες από το εξωτερικό. Οι αλλαγές έχουν να κάνουν με την αφαίρεση της χρονολογίας ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν το 2021, σε περίπτωση ακύρωσης ή μεταβολής του αγώνα.

Η τελική απόφαση θα παρθεί από την κυβέρνηση και πιθανόν από τον ίδιο τον πρωθυπουργό τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα το διάστημα 17 έως 20 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χορηγός και Αθλοθέτης στο 14ο Ioannina Lake Run στηρίζοντας την τοπική επιχειρηματικότητα
Διαβάστε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Επόμενος στόχος το Παγκόσμιο ρεκόρ και στα 10.000μ. για τον απίθανο Ουγκαντέζο
Back to Top