Σε λίγες μέρες η απόφαση για τον Αυθεντικό

Όλα κρίνονται από μία κλωστή

Share

Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στο ethnos.gr του δημοσιογράφου Κώστα Ασημακόπουλου σε λίγες μέρες θα είναι γνωστό εάν θα πραγματοποιηθεί και με ποια μορφή ο 38ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας.

Πιο αναλυτικά, αναφέρεται πως όλα κρίνονται σε μία κλωστή και πως ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς κάνουν τα πάντα ώστε ο αγώνας να γίνει, έστω κι αν χρειαστεί να “θυσιαστούν” τα παράλληλα αγωνίσματα των 5 και 10χλμ., είτε δηλαδή να ακυρωθούν είτε να μεταφερθούν στην περιοχή του Μαραθώνα, ώστε να αποσυμφορηθεί ο χώρος του τερματισμού.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το άρθρο, έχουν γίνει αλλαγές και στα μετάλλια, τα οποία θα παραδοθούν στον ΣΕΓΑΣ τις επόμενες ημέρες από το εξωτερικό. Οι αλλαγές έχουν να κάνουν με την αφαίρεση της χρονολογίας ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν το 2021, σε περίπτωση ακύρωσης ή μεταβολής του αγώνα.

Η τελική απόφαση θα παρθεί από την κυβέρνηση και πιθανόν από τον ίδιο τον πρωθυπουργό τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα το διάστημα 17 έως 20 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιωαννίδης και Τσεκίνη νικητές στον Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης - Αποτελέσματα
Δείτε τι έγινε στον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης “Μέγας Αλέξανδρος”
Η πρό(σ)κληση του Jacobs στον Usain Bolt
Η πρόσκληση του Ιταλού χρυσού Ολυμπιονίκη των 100μ. στον Usain Bolt
Τερμάτισε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο ο Γιώργος Παυλούδης
Τερματισμός για τον αθλητή που αγωνίζεται στην κατηγορία Τ12
Back to Top