Πάγωμα εγγραφών στο Ioannina Lake Run

Δείτε τα νεότερα από τη διοργάνωση

Share

Η διοργάνωση του Ioannina Lake Run ανακοινώνει τις ενέργειές της μετά την ανακοίνωση των νέω μέτρων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Μετά την απόφαση της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η οποία ορίζει ότι καθορίζεται όριο 100 ατόμων (συμμετέχοντες και τεχνικό προσωπικό) στις αγωνιστικές δραστηριότητες εκτός σταδίου ακόμη και σε περιοχές που δεν εφαρμόζονται έκτακτα περιοριστικά μέτρα ή ανήκουν στην κατηγορία αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης, είμαστε αναγκασμένοι να «παγώσουμε» τις εγγραφές, εν αναμονή λήψης οριστικών αποφάσεων για τη διεξαγωγή ή μη του αγώνα και υπό ποια μορφή ή συνθήκες.

Εξετάζουμε όλα τα δεδομένα, βρισκόμαστε εν αναμονή διευκρινίσεων από τη ΓΓΑ και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ανακοινώσουμε τις οριστικές μας αποφάσεις.

Ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση δημιουργεί αυτή η εξέλιξη, ωστόσο είναι αντιληπτό ότι δεν αποτελεί δική μας επιλογή, αλλά είναι μια απόφαση της πολιτείας, την οποία αναγκαζόμαστε να ακολουθήσουμε, αν και από την πλευρά μας είχαμε φροντίσει να ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα που θα διασφάλιζαν έναν αγώνα με αυστηρή τήρηση του εγκεκριμένου από την ίδια Επιτροπή Υγειονομικού Πρωτοκόλλου.

Από την πλευρά μας θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο διεξαγωγής του αγώνα, ωστόσο αν αυτό δεν είναι εφικτό, θα μεριμνήσουμε για εναλλακτικές επιλογές που θα σας ανακοινωθούν σύντομα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο του BMW Berlin Marathon
Δείτε τις καλύτερες στιγμές του φετινού αγώνα
1ο Olympic Village Run: παράταση εγγραφών
Έως τη Δευτέρα 3/10 οι εγγραφές για τον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο