Μεταγωνιστικό δελτίο 5ου Αγώνα Αλκυόνων

Δείτε τους νικητές και τα αποτελέσματα

Share

Ακολουθεί το μεταγωνιστικό δελτίο της διοργάνωσης του 5ου Αγώνα Αλκυόνων:

«Με μεγάλη επιτυχία , διεξήχθη ο 5ος αγώνας των ΑΛΚΥΟΝΩΝ , στην παραλία της ΨΑΘΑΣ . Στην πανέμορφη παραλιακή διαδρομή, δίπλα στην κατάφυτη οροσειρά των Γερανείων , οι δρομείς απόλαυσαν τον αγώνα που διοργανώθηκε από τον πρωτοπόρο δρομικό σύλλογο τον Α.Π.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ έναν αγώνα που αποτελεί χρήσιμο αγωνιστικό τεστ εν όψει της προετοιμασίας για όσους συμμετάσχουν στον μαραθώνιο της Αθήνας όσο και στα 10 χιλιόμετρα αντίστοιχα.

Για πρώτη φόρα ο αγώνας έγινε νυχτερινός με εκκίνηση στις 8 το βράδυ σε κυκλική διαδρομή των 3,3χλμ . Παρά την ζέστη είχαμε έντονο συναγωνισμό ενώ τελικά κατάφεραν να τερματίζουν σχεδόν όλοι χωρίς απρόοπτα κάτι που χαροποίησε τους φίλους και τις οικογένειες των δρομέων που χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των αγωνιζομένων από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και στους δυο αγώνες . Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια όλοι και όλες για την άψογη συνεργασία με την Διοργάνωση.

Ευχαριστούμε τον χορηγό μας, την εταιρεία ΒΙΚΟΣ για τα νερά, τα αναψυκτικά, ΒΙΚΟΣ-ΚΟΛΑ που μας χορήγησε με αγάπη, την διεύθυνση και το προσωπικό του PARADISE CLUB της Ψάθας για την εκπληκτικά –άψογη συνεργασία, την εταιρεία DOLE AE για την συνεχή υποστήριξη στον αγώνα μας, την εταιρεία TAILWIND NUTRITION για τα ισοτονικά, τους διασώστες εθελοντές για την ιατρική κάλυψη του αγώνα που κάλυψαν και με παρουσία ασθενοφόρου τον αγώνα , την τροχαία Ελευσίνας και Μεγάρων, και βέβαια τους δεκάδες εθελοντές , μέλη και φίλους του ΑΠΟΛΛΩΝΑ που για μια ακόμα φορά ήταν συγκλονιστικοί που από την αρχή μέχρι το κλείσιμο του αγώνα ήταν στα πόστα τους βοηθώντας, εμψυχώνοντας, χειροκροτώντας ,εφοδιάζοντας με την περίσσια τους αγάπη και στοργή, τον καθένα και καθεμιά συμμετέχοντα… Άλλωστε αυτός ο αγώνας είναι αφιερωμένος στις Αλκυόνες, τα πουλιά που από την αρχαιότητα ήταν τα σύμβολα της πίστης και της ελπίδας. Ένας πανέμορφος, πετυχημένος αγώνας, εκεί στον τόπο τους ,στον ειδυλλιακό κόλπο των ΑΛΚΥΟΝΙΔΩΝ … στον υγροβιότοπο της Ψάθας, του Αλεποχωρίου.

Στους αγώνες τώρα νικητές είχαμε, στα 29,7 χλμ. στην πρώτη θέση ο ΜΙΝΤΖΙΒΙΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ δεύτερος ο LASSOUED MOULDI, και τρίτος ο ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΦΑΝΗΣ . Στις γυναίκες πρώτη είχαμε την ΜΠΟΥΖΑΝΗ ΑΘΗΝΑ με , δεύτερη την ΔΡΙΤΣΑ ΜΑΡΙΑ ,και τρίτη την ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΤΙΝΑ.

Στα 6,6χλμ είχαμε πρώτο τον ΣΚΟΥΤΑΡΗ ΝΙΚΟ, δεύτερο τον ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟ και τρίτο τον ΔΡΟΥΤΣΑ ΝΙΚΟ. Στις γυναίκες πρώτη ήταν η ΣΑΓΚΑ ΛΕΝΑ, δεύτερη η ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑ και τρίτη η ΔΕΛΙΑΚΗ ΒΙΚΥ. Όλοι οι υπόλοιποι τερματίσαντες και τερματίσασες ήταν υπέροχοι, τους ευχαριστούμε και τους περιμένουμε και του χρόνου με ακόμα περισσότερους φίλους-φίλες, συναθλητές-συναθλήτριες.

Σας ευχαριστούμε …»

Για να δείτε όλα τα αποτελέσματα πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 13-14 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο
9ος Μαραθώνιος Ρόδου: Λήξη εγγραφών
Tην Δευτέρα 15 Απριλίου λήγει η προθεσμία εγγραφών για τους αγώνες της Ρόδου
2:38:06 η Πριβιλέτζιο στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ + Οι Έλληνες
Καλή εμφάνιση από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο