Μέτρα προφύλαξης για το TihioRace Ultra Edition

Τα τελευταία νέα από τη διοργάνωση

Share

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης του TihioRace Ultra Edition που θα διεξαχθεί από τις 24-27 Σεπτεμβρίου στο Τείχιο σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης.

«Μπαίνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία για να δοθεί η εκκίνηση του TihioRace Ultra Edition. Λαμβάνοντας υπ όψιν τις συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας και βάζοντας πάνω από όλα την ασφάλεια των αθλητών και όλων των συμμετεχόντων της διοργάνωσης, το πρόγραμμα και οι διαδικασίες του αγώνα, διαμορφώνονται ως εξής:

  • Τεχνική Ενημέρωση – Pasta Party

Προς αποφυγή συνωστισμού η τεχνική ενημέρωση θα αναρτηθεί μέσω βίντεο στην ιστοσελίδα www.tihiorace.gr

Το Pasta party δεν θα πραγματοποιηθεί, στους αθλητές που θα βρίσκονται στο camp θα μοιραστούν ατομικά γεύματα.

  • Χρήση μάσκας

Όσοι παρευρίσκονται στους κοινόχρηστους χώρους του camp και χρησιμοποιούν τα βαν για την μεταφορά τους στα χωρία εκκίνησης, υποχρεούνται να φορούν μάσκες προστασίας. Παρακαλούνται οι αθλητές που θα παραδώσουν drop bag να φροντίσουν ώστε να υπάρχει μέσα μάσκα σε περίπτωση εγκατάλειψης για την ασφαλή μεταφορά τους στον χώρο του camp.

  • Χώρος Camp

Ο χώρος γύρω από το αμφιθέατρο θα χωριστεί σε 3 σημεία, (ανάλογα με τη διαδρομές 65, 165 και 215χλμ ) στα όποια οι αθλητές θα μπορούν να στήσουν την σκηνή τους με ασφάλεια. Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής δεν διαθέτει σκηνή, μπορεί να επικοινωνήσει με τη διοργάνωση.

Οι τουαλέτες και τα ντους θα καθαρίζονται και απολυμαίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. 

  • Γραμματεία – Παραλαβή αριθμών

Παρακαλούμε κατά την παραλαβή των αριθμών οι αθλητές να φορούν μάσκα και να κρατούν τις αποστάσεις ασφαλείας. Οι αθλητές υποχρεούνται  να προσκομίσουν στην γραμματεία το «Δελτίο Καταγραφής Αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα», το όποιο μπορείτε να κατεβάσετε από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

  • Εκκίνηση

Οι εκκινήσεις θα γίνονται τμηματικά ανά 10 αθλητές

  • Τερματισμοί – Απονομές

Οι αθλητές που θα τερματίζουν θα παραλαμβάνουν το μετάλλιο τους από χώρο που θα βρίσκεται δίπλα στην γραμμή τερματισμού.

Οι απονομές θα γίνουν ως είναι προγραμματισμένες, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των βραβευόντων

Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές έως την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020.

Παρακαλούνται οι αθλητές να έχουν τακτοποιήσει και τις οικονομικές εκκρεμότητες μέχρι την τελευταία ημερομηνία εγγραφών για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή τους. Σε περίπτωση ακύρωσης του αγώνα λόγω της πανδημίας, το κόστος συμμετοχής θα επιστραφεί στο ακέραιο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Κυριακή 10/12 το Ευρωπαϊκό ανωμάλου - Οι συμμετοχές
Οι κορυφαίοι Ευρωπαίοι αντοχιτζήδες συναντιούνται
Φυσικά συστατικά που θα ενισχύσουν την απόδοση στην προπόνησή σου
Το προϊόν που μπορεί να τα συνδυάσει όλα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο