Bekele vs Kipchoge στο Λονδίνο

Τελικά το μόνο που μας έμεινε είναι η μονομαχία των δύο κορυφαίων δρομέων στον Μαραθώνιο του Λονδίνου…

Share

Σε μία από τις πιο περίεργες και δύσκολες περιόδους για όλους μας – και φυσικά και για τους αγώνες δρόμου που ακυρώνονται ή αναβάλλονται ο ένας μετά τον άλλο – το μόνο που μας έχει μείνει να περιμένουμε είναι η μονομαχία των δύο κορυφαίων στο Λονδίνο.

Kenenisa Bekele και Eliud Kipchoge θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 4 Οκτωβρίου στη βρετανική πρωτεύουσα σε μία διαδρομή που έχει χαρίσει μεγάλες επιδόσεις και παγκόσμια ρεκόρ στο παρελθόν.

Κι αν θεωρείτε ότι η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη για την “παραγωγή” μεγάλων επιδόσεων, θυμηθείτε το πρόσφατο ασύλληπτο παγκόσμιο ρεκόρ του Joshua Cheptegei στα 5.000μ. στο Μονακό!

Ο φετινός αγώνας θα πραγματοποιηθεί μόνο για τους ελίτ δρομείς και αθλητές με αμαξίδιο, ωστόσο, θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το BBC με μετάδοση που θα φτάσει τις 8 ώρες!

Σε ό,τι αφορά την επόμενη διοργάνωση, έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα γίνει τον επόμενο Απρίλιο, ενώ θα μπορούν να μεταφέρουν τη συμμετοχή τους όσοι ήταν δηλωμένοι στον φετινό αγώνα, αρκεί να ενημερώσουν τη διοργάνωση.

Σε άλλα νέα σχετικά με τον Μαραθώνιο του Λονδίνου, η εταιρεία Flora που είχε συνδυάσει το όνομά της με τη διοργάνωση, επιστρέφει στο χορηγικό σχήμα από τον επόμενο μάλιστα αγώνα και έως το 2023.

Το όνομα της Flora βρισκόταν στο brand name του αγώνα από το 1996 έως το 2009 και έχει συνδυαστεί με χρυσές εποχές. Μάλιστα, στην ομάδα της εταιρείας θα βρίσκεται και η Paula Radcliffe, ενώ σκοπός τους είναι να ενισχύσουν δρομείς που τρέχουν για να συγκεντρώσουν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι Έλληνες στον Ημιμαραθώνιο της Βαρσοβίας
Δείτε την ελληνική παρουσία στον NN Polmaraton Warszawski
O Όμιλος H Hotels Collection, Μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου!
Χορηγός εθελοντισμού και του αγώνα των 5χλμ.
Το Σάββατο 30/3 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου
Τα φαβορί, η διαδρομή και ό,τι πρέπει να γνωρίζετε
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο