Μόνο για τους ελίτ αθλητές ο Μαραθώνιος του Λονδίνου

Δεν τα κατάφεραν τελικά στο Λονδίνο

Share

Μετά τη στάση αναμονής η διοργάνωση του 2020 Virgin Money London Marathon αποφάσισε τη διεξαγωγή του αγώνα την Κυριακή 4 Οκτωβρίου μόνο για τους κορυφαίους αθλητές. Συγκεκριμένα το event όπου θα αγωνιστεί η ελίτ και οι αθλητές με τα αμαξίδια θα είναι σε μία κλειστή διαδρομή στο πάρκο St James σε ελεγχόμενο περιβάλλον.

Έτσι θα δούμε τη πολυαναμενόμενη κόντρα του Eliud Kipchoge και του Kenenisa Bekele, ενώ στις γυναίκες ξεχωρίζει η συμμετοχή της Manuela Schar από την Ελβετία.

Όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θα πρέπει να περιμένουν ως την επόμενη χρονιά για να αγωνιστούν στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας. Στο μήνυμά της προς του συμμετέχοντες η διοργάνωση εκφράζει τη λύπη της για την απογοήτευση των δρομέων και τους δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρουν την εγγραφή τους σε επόμενες διοργανώνεις. Για όσους από αυτούς επιθυμούν δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν στον ψηφιακό αγώνα που θα διεξαχθεί στις 4 Οκτωβρίου 2020, ώστε να αποτελέσουν μέρος του φετινού αγώνα.

Ο επικεφαλής της διοργάνωσης Hugh Brasher αναφέρει ότι όλον αυτόν το καιρό εξέτασαν όλα τα ενδεχόμενα και πιθανά σενάρια για την πραγματοποίηση του αγώνα για όλους, αλλά δεν ήταν δυνατόν να εξασφαλίσουν την υγεία των συμμετεχόντων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O ΣΔΥ Πάτρας στο Ioannina Lake Run 2022
Συμμετοχές αθλητών του συλλόγου στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων
Η adidas Originals λανσάρει το νέο NMD
Ανακάλυψε νέα μονοπάτια με το νέο NMD_V3
Ποια είναι η Assefa Tigist
Γνωρίστε τη μεγάλη νικήτρια του BMW Berlin Marathon 2022
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο