ΗΛΙΟΣ: Artesian Pasta Straws

Η ΗΛΙΟΣ πρωτοπορεί με τα τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια από ζυμαρικό

Share

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ καινοτομεί παρουσιάζοντας τα μοναδικά artesian pasta straws®, τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια από ζυμαρικό, που ήρθαν για να αλλάξουν τα δεδομένα στην αγορά.

Ειδικότερα, τα artesian pasta straws®, τα οποία κυκλοφορούν σε 3 χαρούμενα χρώματα, φυσικό, κόκκινο και πορτοκαλί, προορίζονται για χρήση σε κρύα ροφήματα, όπως παγωμένο καφέ, χυμό, γάλα, αναψυκτικά, νερό, αλκοολούχα ποτά, smoothies κλπ. Η φιλοσοφία και το όνομα των artesian pasta straws® είναι εμπνευσμένα από το φαινόμενο του ‘αρτεσιανού φρέατος’ όπου καθαρό νερό αναβλύζει μέσα από ένα «σωλήνα» που δημιουργεί η ίδια η φύση. Ένας παρόμοιος φυσικός σωλήνας είναι και τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια από ζυμαρικό τα οποία δημιούργησε  η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα artesian pasta straws® παράγονται από σιμιγδάλι και είναι φιλικά προς το περιβάλλον αφού κομποστοποιούνται μετά τη χρήση, σε αντίθεση με το κοινό χαρτί και πλαστικό. Κυκλοφορούν σε πρακτική συσκευασία που ανοιγοκλείνει, διατηρώντας προστατευμένο μέχρι και το τελευταίο καλαμάκι ενώ το σήμα που έχει επιλεγεί, μία λευκή φάλαινα  φυσητήρας, συνδέει με σαφή τρόπο τις καθαρές θάλασσες με την περιβαλλοντική ευαισθησία της εταιρίας ΗΛΙΟΣ.

Τα artesian pasta straws®, το καινοτόμο λανσάρισμα της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, αποτελεί μια σύγχρονη, αειφόρο πρόταση που αναδεικνύει απόλυτα ότι η εταιρία συμβαδίζει με την εποχή και αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας, στοχεύοντας στη μείωση του όγκου των πλαστικών και στη διατήρηση ενός καθαρού πλανήτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ https://www.artesianpastastraw.gr

Λίγα λόγια για τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ιδρύθηκε το 1932 έχοντας ως όραμα την ανώτερη ποιότητα και την πρωτοπορία. Με περισσότερα από 85 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην αγορά εντός κι εκτός συνόρων, η ΗΛΙΟΣ διαθέτει δίκτυο διανομής πανελλαδικής κάλυψης και πραγματοποιεί εξαγωγές και στις 5 ηπείρους. Η εταιρεία ΗΛΙΟΣ δημιουργώντας υψηλής ποιότητας ζυμαρικά και καινοτόμα προϊόντα έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της και επενδύει συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, και νέους τεχνολογικούς εξοπλισμούς για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης και τις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου. Πολλά από τα προϊόντα της εταιρείας έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς για τη γεύση και την ποιότητα τους ενώ συσκευασίες ΗΛΙΟΣ έχουν επίσης βραβευτεί για το σχεδιασμό τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρομικό πάρτι στην Ρόδο - 2:16:08 ο Moses Kurgat Kiptoo
Μοναδικές στιγμές στο πανέμορφο νησί
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο