Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Skyrunning by Salomon: Ενημέρωση μετά και τον 5ο αγώνα της σειράς

Με τη διοργάνωση του The North Face Zagori Mountain Running ολοκληρώθηκε και ο 5ος κατά σειρά αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Skyrunning by Salomon. Δείτε την τρέχουσα βαθμολογία.

Share

Άλλη μία υπέροχη διοργάνωση ολοκληρώθηκε στο Ζαγόρι, στον 5ο κατά σειρά αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Skyrunning by Salomon.

Μία σύνθεση 4 αγώνων για όλο το Ελληνικό δρομικό κοινό, από τα 10 χλμ. ως τον TERA, τον ultra αγώνα των 80 χλμ. που αποτέλεσε σταθμό του Πρωταθλήματος και συγκλόνισε τους αθλητές που συμμετείχαν.

Η διοργάνωση κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα, με την απεριόριστη υποστήριξη από την τοπική κοινωνία, τους δεκάδες εθελοντές, τις σημαντικές χορηγικές παρουσίες και βέβαια με περισσότερους από χίλιους δρομείς (αριθμός ρεκόρ) να κατακλύζουν τα μονοπάτια της περιοχής.

Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, έσπασε τα χρονόμετρα καλύπτοντας τα 80 χλμ. σε 9:34:31, περίπου 40 λεπτά λιγότερο από το δεύτερο Φάνη Αρκουμάνη. Τρίτος τερμάτισε ο Ιταλός Nicola Giovanelli με 10:23:10.

Στις γυναίκες, η Μάρα Καλογήρου κατάφερε να σπάσει το φράγμα των 12 ωρών τερματίζοντας σε 11:59:42 στο πανέμορφο Τσεπέλοβο, με την Ιωάννα Μπαράτσα να τερματίζει δεύτερη σε 13:31:11 και τη Λόρα Ρεπσένκο τρίτη σε 14:06:45.

Στη συνολική βαθμολογία, προηγείται ο Σταύρος Στεφανής με 362 πόντους σε 4 αγώνες, ακολουθεί ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος με τρεις πρωτιές και 300 πόντους και ακολουθεί ο Ευστράτιος Ράλλης με 252 πόντους και 4 αγώνες.

Στις γυναίκες, η Αναστασία Αρώνη είναι στην πρώτη θέση με 281 πόντους σε 4 αγώνες, η Ιωάννα Χουρίδου δεύτερη με 256 πόντους σε 3 αγώνες και τρίτη η Ζήνια Σανούδου με 207 πόντους σε επίσης 3 αγώνες.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Skyrunning by Salomon συνεχίζεται στην Οίτη, με τον έκτο αγώνα και τον Μαραθώνιο «Ηρακλής» στις 21 Σεπτεμβρίου!!

Hellenic Skyrunning Association

National Series by Salomon

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο