Έρχεται το νέο RUNNER Magazine 119

Τρέχουμε μαζί σας τη νέα εποχή

Share

Τίποτα δεν μας σταματά! Μπορεί οι περασμένοι μήνες να ήταν δύσκολοι, όμως εμείς συνεχίζουμε να τρέχουμε δίπλα σας.
Το νέο RUNNER Magazine επιστρέφει με ένα νέο, ανανεωμένο τεύχος που δεν πρέπει να χάσετε!

Το νέο τεύχος θα είναι διαθέσιμο από την Πέμπτη 2 Ιουλίου στα σημεία πώλησης* σε όλη την Ελλάδα, και από την Παρασκευή 3 Ιουλίου στα περίπτερα Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πάτρας.
*Ανακαλύψτε τα πατώντας εδώ.

Για όσους δεν θέλουν να ψάχνουν μπορούν πάντα να προμηθεύονται το τεύχος, όπως και παλαιότερα τεύχη του περιοδικού, μέσα από το e-shop μας πατώντας εδώ.
Ειδική προσφορά για αποστολές εντός Αττικής. Κάντε δικό σας το νέο τεύχος με δωρεάν τα έξοδα αποστολής.

Πάρτε μία γεύση από τα σημαντικότερα θέματά του:

Προπονητικό: Μετά την καραντίνα τι;
Μπορεί όλο αυτό το δύσκολο κομμάτι του εγκλεισμού να πέρασε, οι ιδιαίτερες συνθήκες παραμένουν. Τι γίνεται, όμως, από εδώ και πέρα; Εμείς σου δίνουμε την ευκαιρία να αξιοποιήσεις όλη αυτή την περίοδο προς όφελός σου και να γίνεις καλύτερος δρομέας. Ένα άρθρο για όλους τους δρομείς που βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο!

Αγορά: Όργανα γυμναστικής – διάδρομος
Η διέξοδος για τους δραστήριους φίλους της άθλησης την περίοδο της καραντίνας δεν ήταν άλλη από την άσκηση στο σπίτι. Έτσι είδαμε την αγορά οργάνων γυμναστικής και διαδρόμων να εκτοξεύεται, καθώς αποτέλεσαν κίνητρο για πιο αποδοτική εκγύμναση. Στο ειδικό μας άρθρο αναλύουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των πιο συνηθισμένων οργάνων γυμναστικής, και φυσικά των διαδρόμων, για όσους σκέφτονται ακόμα και τώρα να προχωρήσουν σε μία αγορά.
Παράλληλα, θα βρείτε κι ένα ακόμα άρθρο με πολύτιμες συμβουλές για αγορές στο διαδίκτυο και πώς να προστατευθείτε αλλά και να αποφύγετε ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Οδηγός αγοράς: 40 δρομικά μοντέλα για το «κυνήγι» του ιδανικού
Σίγουρα το πιο αγαπημένο, και χρήσιμο, αξεσουάρ ενός δρομέα είναι τα δρομικά παπούτσια. Πολλοί είναι αυτοί που επισκέπτονται τα καταστήματα σε τακτά χρονικά διαστήματα για να δουν από κοντά ένα καινούριο μοντέλο, ακόμα και αν δεν θέλουν να το αγοράσουν ακόμα. Αυτό δεν άλλαξε ούτε αυτή την περίοδο, απλά η επίσκεψη σε ένα κατάστημα αντικαταστάθηκε από την ψηφιακή «βόλτα» σε σχετικές ιστοσελίδες. Στον οδηγό αγοράς του τεύχους σας παρουσιάζουμε 40 νέα δρομικά μοντέλα με χρήσιμα χαρακτηριστικά, για να είναι η αναζήτηση του τέλειου πιο εύκολη για κάθε δρομέα.

Νέοι δρομείς: Οι δρομείς της καραντίνας
Και ενώ όλοι ένιωθαν καταπιεσμένοι, υπήρξε μία κατηγορία ανθρώπων που, ακόμα και αν δεν είχε αθληθεί ποτέ, βρήκε διέξοδο στο τρέξιμο. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία το ειδικό άρθρο του τεύχους θα σας βοηθήσει να δώσετε την απαραίτητη συνέχεια και να βελτιώσετε, έτσι την ποιότητα της ζωής σας. Νέοι δρομείς, καλωσήρθατε!

COVID-19: Η δρομική ματιά
Σίγουρα αυτή η κατάσταση μας επηρέασε όλους, λίγο ή πολύ! Σε ένα ειδικό αφιέρωμα κορυφαίοι Έλληνες αθλητές, διοργανωτές αγώνων, πρόεδροι συλλόγων, θεσμικοί φορείς κ.ά. μας περιγράφουν πως βίωσαν την περίοδο της απαγόρευσης αγώνων αλλά και κυκλοφορίας και μας αναφέρουν τις δράσεις τους! Αξίζει να το διαβάσετε!

Δείτε εδώ όλα τα περιεχόμενα του τεύχους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο