«Άκυρο» και για τη Νέα Υόρκη

Οι διοργανωτές αποφάσισαν να ακυρώσουν τον φετινό αγώνα που ήταν προγραμματισμένος για την 1η Νοεμβρίου

FacebookTwitterEmailShare

Μετά το Βερολίνο, ένας ακόμα Major Marathon ακυρώθηκε. Ο λόγος για τον TCS New York Marathon, μία κορυφαία διοργάνωση που κάθε χρόνο φιλοξενεί 50.000 δρομείς.

Οι διοργανωτές σε συνεννόηση με τον Δήμο οδηγήθηκαν σε αυτήν την απόφαση ώστε να αποφευχθεί περαιτέρω εξάπλωση του ιού, καθώς πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο γεγονός που φέρνει επισκέπτες από όλα τα μήκη και τα πλάτη των ΗΠΑ αλλά και της Γης.

Για όσους είχαν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους, η διοργάνωση δίνει αρκετές επιλογές. Έτσι, προσφέρει τη δυνατότητα για πλήρη επιστροφή χρημάτων, για μεταφορά της εγγραφής για τον αγώνα του 2021, ή του 2022 ή του 2023. Επιπλέον τους προτρέπει αν επιθυμούν να δώσουν τα χρήματα ως δωρεά για τα διάφορα κοινωνικά προγράμματα που στηρίζουν.

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για συμμετοχή στον Virtual Αγώνα που θα λάβει χώρα από τις 17 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου.

Σε κάθε περίπτωση υπόσχονται πως έως τις 15 Ιουλίου θα έχουν επικοινωνήσει με όλους τους συμμετέχοντες.

Δεν είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που ο αγαπημένος αγώνας της πόλης ακυρώνεται. Και το 2012, λόγω του τυφώνα Sandy οι New York Road Runners είχαν πάρει αυτή τη σκληρή απόφαση, έπειτα βέβαια από αρκετές πιέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μία υπερπροσπάθεια 8 ημερών για καλό σκοπό
Συνεχίζονται οι εγγραφές με αγώνες για όλους στην Θεσσαλονίκη
Η διοργάνωση ανακοινώνει την νέα ημερομηνία
Back to Top