Skyrunner World Series 2020

Δεν θα υπάρξει άλλος αγώνας της σειράς μέσα στη χρονιά

Share
© SWS Matterhorn Ultraks Extreme / Alexis Berg

Η διοργάνωση της παγκόσμιας σειράς ορεινών αγώνων Skyrunner World Series ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρχει συνέχεια μέσα στη χρονιά.
Και έτσι, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, όλοι οι φαν τους θα πρέπει να περιμένουν ένα χρόνο, μεταξύ των οποίων και οι 184 κορυφαίοι αθλητές που θα αγωνίζονταν σε 12 χώρες σε όλον τον κόσμο.

Καθώς λόγω της πανδημίας, πολλοί αγώνες και σειρές αγώνων έχουν ακυρωθεί ως το τέλος του Αυγούστου, η διοργάνωση του Skyrunner World Series πήρε την απόφαση να διακόψει για φέτος τη συνέχεια της σειράς.
Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει, ότι δεν θα διεξαχθούν κάποια ορεινοί αγώνες, απλά ότι δεν θα ανήκουν για φέτος στη σειρά.

Αυτή η απόφαση, βέβαια, έχει και επιπτώσεις στην κατάταξη των αθλητών Skyrunner, γι’ αυτό και αποφασίστηκε το «πάγωμά» της για το 2020 και την επανέναρξή της από το 2021.

Η σειρά είχε προσφέρει μία εναλλακτική στους δρομείς διοργανώνοντας Virtual αγώνες με χιλιάδες συμμετέχοντες από 80 χώρες από όλον τον κόσμο. Ο τελευταίος Virtual αγώνας που θα κάνουν είναι ο Minotaur Skyrace στις 27 Ιουνίου, γι’ αυτό όσοι θέλετε να συμμετάσχετε θα πρέπει να βιαστείτε.

Η διοργάνωση αναφέρει ότι αν και τα νέα είναι απογοητευτικά για πολλούς φίλους της σειράς, οι ίδιοι ανυπομονούν να αρχίσουν να προετοιμάζονται για τους αγώνες του 2021, προσφέροντας, για άλλη μία φορά, μία μοναδική εμπειρία.

Δείτε περισσότερα νέα στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://www.skyrunnerworldseries.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απίθανα πράγματα από την Tsegay στο 1ο Diamond League της σεζόν - Παγκόσμιο o Duplantis
Εντυπωσιακές επιδόσεις στην Κίνα
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο