Ενημέρωση ΣΔΥΑ

Δραστηριότητες Μαΐου

Share

Ακολουθεί το δελτίο της Προέδρου του ΣΔΥ Αθήνας για τα μέλη και τους δρομείς:

«Αγαπητά Μέλη του ΣΔΥ Αθήνας ελπίζουμε να είσαστε Όλοι καλά, πιστεύουμε ότι αυτές τις ημέρες ξεκινήσαμε όλοι μαζί να βλέπουμε με περισσότερη αισιοδοξία το αύριο. Αρωγός στην προσπάθεια του καθενός ο ανοιξιάτικος καιρός που συνοδεύει το πρωτόγνωρο αίσθημα της ατομικής μας ελευθερίας.

Όμως  όσο και να μας αγχώνουν οι δυσκολίες της νέας  πραγματικότητας Εμείς πρέπει να προχωρήσουμε, Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, με το αίσθημα της ατομικής Ευθύνης   για ένα καλύτερο Αύριο.

Όπως γνωρίζετε όλο αυτό τον καιρό ο ΣΔΥ Αθήνας είχε σταματήσει κάθε δραστηριότητα, οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις που είχαμε αναγγείλει μέχρι και τον Αύγουστο του 2020 έχουν ανασταλεί.
Αναφέρουμε ενδεικτικά : την διοργάνωση του αγώνα ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2020

Την συμμετοχή σε αγώνες με  εκδρομή : στον 6ο Μαραθώνιο Ολυμπίας, στην Τροιζινία,  στο Λιμποβίτσι, στα Θεοδωράκεια 2020, στο Δίστομο, στην Τήνο, στα Βρεττάκεια, στον Ανδάνειο Δρόμο κ.α.     

Την καθιερωμένη ετήσια επιστημονική εκδήλωση, την καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης των εθελοντών που μας υποστηρίζουν στους αγώνες μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΥ Αθήνας μερικές δραστηριότητες εκτός των εκδρομών θα γίνουν κάποια στιγμή όταν μας επιτραπεί από την Πολιτεία η κανονική συμμετοχή και συνάθροιση σε εκδηλώσεις.

Σας γνωρίζουμε ότι τα γραφεία του ΣΔΥ Αθήνας θα είναι ανοικτά κάθε Πέμπτη απόγευμα από τις 18:00 μέχρι τις 20:00 το βράδυ. θα είμαστε εκεί για να σας δούμε εφόσον θέλετε να έρθετε. Ο χώρος μας επιτρέπει να είμαστε μέχρι 10 άτομα.

Για να δείτε προπονητικά προγράμματα για όλες τις αποστάσεις πατήστε εδώ.

Μείνετε κοντά στην αγαπημένη σας δραστηριότητα το τρέξιμο, καθημερινά με σύνεση και υπομονή. Εμείς κάθε Σάββατο, ώρα 09:00πμ θα είμαστε στο Πεδίο του Άρεως στο Άγαλμα της Αθηνάς να κάνουμε την συνηθισμένη μας προπόνηση.

Αγαπητά Μέλη το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΥ Αθήνας σας θέλει δίπλα του με την δική σας συμβολή και παρουσία θα ξεπεράσουμε και αυτές τις δυσκολίες.

Να είσαστε Όλοι καλά

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος Ελένη Μπερτσάτου»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1o Pink Together
Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης μας καλεί στη γιορτή της πρόληψης
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Συνέντευξη τύπου
Ρεκόρ συμμετοχών: 717 δρομείς από 57 χώρες
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
17.000 δρομείς από 71 χώρες και σπουδαίες επιδόσεις στη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο