Η Mondelēz International ενισχύει τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Στήριξη ευπαθών ομάδων, οικογενειών και ανθρώπων που έχει πλήξει η πανδημία

Share

Η Mondelēz International, με σεβασμό στον άνθρωπο και με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, αναγνωρίζοντας το σημαντικό και πολυποίκιλο ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.), ανακοινώνει τη δωρεά προϊόντων τροφίμων στον Ε.Ε.Σ. που θα διανεμηθούν σε ευπαθείς ομάδες, οικογένειες και ανθρώπους που έχει πλήξει άμεσα ή έμμεσα η πανδημία. Μέσω της συνεργασίας με τον Ε.Ε.Σ., ο αριθμός των ωφελούμενων θα είναι εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Ο Ε.Ε.Σ. διανέμει μέσω των δράσεων και των υπηρεσιών του, ατομικά και οικογενειακά δέματα, σε ωφελούμενους αναξιοπαθούντες  συμπολίτες μας (άστεγοι, άνεργοι, ανασφάλιστοι, μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες, ηλικιωμένοι κ.α.) και για το λόγο αυτό συγκεντρώνει τρόφιμα, είδη καθαριότητας & υγιεινής, ρουχισμό.

Η δωρεά στον Ε.Ε.Σ. αποτελεί μέρος του πλάνου δράσεων έμπρακτης στήριξης της Mondelēz σε συνανθρώπους μας και ενίσχυσης τοπικών κοινωνιών που ξεδιπλώνεται σταδιακά τον τελευταίο μήνα και έχει στόχο να ξεπεράσει τους 70 τόνους τροφίμων.

Συνολικά, η Mondelēz  International έχει προσφέρει περισσότερα από 18 εκατομμύρια δολάρια σε οικονομική ενίσχυση και δωρεές σε είδος σε παγκόσμιο επίπεδο την περίοδο του κορωνοϊού, ξεπερνώντας κατά 3 εκατομμύρια δολάρια την αρχική της δέσμευση, στηρίζοντας τη διατροφική σταθερότητα σε τοπικές κοινωνίες με έμπρακτη συμβολή στις προσπάθειες παροχής βοήθειας ανά τον κόσμο.

Για να δείτε θέματα διατροφής ειδικά για δρομείς πατήστε εδώ.

Σχετικά με τη Mondelēz International

Η Mondelēz International (NASDAQ: MDLZ) δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να απολαμβάνουν τα σνακς τους με υπεύθυνο τρόπο  σε περισσότερες από 150 χώρες παγκοσμίως. Με καθαρά έσοδα περίπου 26 δισ. δολάρια το 2019, οδηγεί το μέλλον στα σνακς με εμβληματικά παγκόσμια και τοπικά brands όπως  τα μπισκότα Oreo, belVita και  LU, τις σοκολάτες Cadbury Dairy Milk, Milka και Toblerone, τις καραμέλες Sour Patch Kids και τις τσίκλες Trident. Η Mondelēz International είναι υπερήφανο μέλος των δεικτών Standard and Poor’s 500, NASDAQ 100 και Dow Jones Sustainability Index. Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Mondelēz International www.mondelezinternational.com ή να ακολουθήσετε την εταιρεία στο Twitter στο www.twitter.com/MDLZ.

Σχετικά με τη Mondelēz στην Ελλάδα

Η Mondelēz International έχει παρουσία αρκετών δεκαετιών στην Ελλάδα και brands με ιστορία άνω των 100 χρόνων, ενώ προωθεί με ευθύνη αγαπημένα προϊόντα όπως σοκολάτες Lacta, Υγείας Παυλίδη, Παυλίδη Γεμιστές, κουβερτούρα Παυλίδη, Kiss, γκοφρέτα 3BIT, Merenda, τυρί κρέμα Philadelphia, μπισκότα OREO και Εργαστήρι Παυλίδη, ροφήματα σοκολάτας Cadbury, τσίκλες Trident, Dentyne και καραμέλες Halls.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
11ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου: Ανακοίνωση
Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης
Ο Χαράλαμπος Πιτσώλης στο Μαραθώνιο της Ρόδου
Ο μεγάλος νικητής του Μαραθώνιου της Αθήνας Χαράλαμπος Πιτσώλης θα συμμετέχει στον Μαραθώνιο της Ρόδου
Άνοιξαν οι εγγραφές για την Ειρηνοδρομία 2023
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο