Τελευταία νέα για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας 2020

Ενημέρωση συμμετεχόντων για τη διαδικασία εγγραφών

Share

Η διοργάνωση του Ημιμαραθώνιου της Αθήνας 2020 ενημερώνει όσους έχουν κάνει την εγγραφή τους για τη διαδικασία που προκύπτει από την αναβολή του αγώνα για τις 20 Σεπτεμβρίου.
Ακολουθεί το σχετικό μήνυμα που έλαβαν οι συμμετέχοντες:

«Αγαπητέ/ή Δρομέα, 
Αγαπητέ/ή Φίλε/η,

Σου στέλνουμε τις ειλικρινέστερες ευχές μας για Καλή Υγεία, τόσο σε εσένα προσωπικά όσο και στους οικείους σου, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για όλους. Η σύνεση, η ομαδική προσπάθεια και η πιστή τήρηση των κανόνων προστασίας της Δημόσιας Υγείας θα πρέπει να καθορίζουν τη στάση και τις ενέργειες μας όλο αυτό το διάστημα που δοκιμάζεται το σύνολο της κοινωνίας, των υποδομών αλλά και η ανθρώπινη δύναμη και αντοχή.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, και σε συνέχεια της απόφασης για την αναβολή του 9ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας, που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 22 Μαρτίου, ο Δήμος Αθηναίων και ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνουν ότι ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2020 θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου.

Με αίσθημα ευθύνης και πρωταρχικό μέλημα την προστασία της δημόσιας υγείας, ο ΣΕΓΑΣ και Δήμος Αθηναίων αποφάσισαν τη μεταφορά του αγώνα στις αρχές του φθινοπώρου, με την πεποίθηση ότι η νέα αυτή ημερομηνία θα δώσει το χρονικό περιθώριο ανάκαμψης από την πολύ δύσκολη περίοδο που διανύουμε και θα προσδώσει στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας ένα χαρακτήρα προετοιμασίας για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία που αφορά στη διαχείριση της εγγραφής σας, την οποία είχατε ήδη υποβάλλει επιτυχώς πριν την ανακοίνωση περί αναβολής του αγώνα.

Εντός της επόμενης εβδομάδας (από τις 05 έως τις 10 Απριλίου) ο κάθε δρομέας ατομικά αλλά και οι επικεφαλής των ομαδικών εγγραφών θα λάβουν εκ νέου το μήνυμα επιβεβαίωσης της εγγραφής τους με την αναγραφή της νέας ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα (20 Σεπτεμβρίου 2020).

Το νέο αυτό μήνυμα επιβεβαίωσης της εγγραφής θα προσδιορίζει και τις νέες ημερομηνίες μέχρι τις οποίες θα μπορεί ο κάθε δρομέας να προβεί σε οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση της εγγραφής του.

Ελπίζουμε ότι αυτή η επίπονη και πραγματικά δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μαζί καθώς η πανδημία Covid-19 δοκιμάζει χωρίς εξαιρέσεις την παγκόσμια κοινότητα θα ξεπεραστεί το συντομότερο δυνατό και θα βρεθούμε πάλι όλοι μαζί στο κέντρο της Αθήνας στις 20 Σεπτεμβρίου γιορτάζοντας, όχι τον ερχομό της άνοιξης αυτή τη φορά, αλλά την ελπίδα, τη ζωή και την υγεία μας.

Θα είμαστε σύντομα και πάλι σε επικοινωνία μαζί σας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο