23ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Παράταση υποβολής επιστημονικών ανακοινώσεων

Share

Η Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδος προχωρά σε παράταση της υποβολής των επιστημονικών ανακοινώσεων για το 23ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.
Ακολουθεί το σχετικό δελτίο:

«Σας ενημερώνουμε ότι μετά την απόφαση της κυβέρνησης για αναβολή των συνεδριακών εκδηλώσεων από τις 9 Μαρτίου 2020 και για τις επόμενες 4 εβδομάδες, στο πλαίσιο των μέτρων που ελήφθησαν για την προστασία του πληθυσμού από την εξάπλωση του Κορωνοϊού, είμαστε υποχρεωμένοι να αναβάλουμε τη διεξαγωγή του 23ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, το οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ από 3 – 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 από την ΕΝΩΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατό.

Ωστόσο, με δεδομένο ότι έχουν ήδη υποβληθεί αρκετές επιστημονικές ανακοινώσεις (προφορικές, αναρτημένες, short και full paper) και επειδή δεχθήκαμε πληθώρα αιτημάτων από όλη την επιστημονική κοινότητα (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, μέλη ΔΕΠ, κλπ) για την οποία οι προθεσμίες που αφορούν τις αιτήσεις για συμμετοχή σε μεταπτυχιακά προγράμματα, την παρουσίαση πτυχιακών εργασιών, την υποβολή αιτήσεων εκλογής ή εξέλιξης μελών ΔΕΠ, συνεχίζουν να τρέχουν, το Δ.Σ. της Ε.Γ.Β.Ε. και η Οργανωτική Επιτροπή του 23ου Δ.Σ.Φ.Α.Α. αποφάσισε τα κάτωθι:

Α) Να συνεχιστεί κανονικά η διαδικασία υποβολής και κρίσης των επιστημονικών ανακοινώσεων (προφορικές, αναρτημένες, short και fullpaper), με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ίσχυαν για την υποβολή τους στο 23ο Δ.Σ.Φ.Α.Α. της Ε.Γ.Β.Ε. (δημοσιεύονται αναλυτικά στο site της Ε.Γ.Β.Ε. www.egve.gr).

Β) Δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν αναφορικά με τον Κορωνοϊό και κατόπιν των πολλών αιτημάτων για παράταση της προθεσμίας, η οργανωτική επιτροπή του 23ου Διεθνούς Συνεδρίου αποφάσισε την παράταση της υποβολής των επιστημονικών ανακοινώσεων μέχρι τις 30 Απριλίου 2020.

Γ) Όλες οι ανακοινώσεις που θα περάσουν από τη διαδικασία κρίσης της επιστημονικής επιτροπής του συνεδρίου και θα εγκριθούν για παρουσίαση, να συμπεριληφθούν στο 1ο τεύχος του 2020 του Επιστημονικού Περιοδικού της Ε.Γ.Β.Ε. «ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ», το οποίο θα εκδοθεί κανονικά εντός του Μαΐου του 2020.

Δ) Να δοθούν άμεσα και έγκαιρα (αμέσως μετά την κρίση τους από την επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου) βεβαιώσεις έγκρισης παρουσίασης επιστημονικής εργασίας.

Ε) Μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας που επιβλήθηκε από τις 23 Μαρτίου 2020 σας ενημερώνουμε ότι η οικονομική τακτοποίηση των επιστημονικών ανακοινώσεων μπορεί να γίνεται μέσω λογαριασμού τραπέζης και με e-banking:

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΝΩΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΤΡΑΠΕΖΑ: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΙΒΑΝ: GR4301102070000020748010830

Το Δ.Σ. της Ε.Γ.Β.Ε. και η Οργανωτική Επιτροπή του 23ου Δ.Σ.Φ.Α.Α. θα σας κρατούν ενήμερους/ες για κάθε νέα εξέλιξη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ε.Γ.Β.Ε., Προξένου Κορομηλά 51, Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη 

Τηλ. και Φαξ: 2310 / 282512

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15 χρόνια ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ"
Μία διαδρομή γεμάτη με ιδανικά, αξίες και έργα
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
H Helen Obiri μας παρουσίασε το... μέλλον της Οn στην Βοστόνη
Δείτε το μοντέλο που φόρεσε στον Boston Marathon
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο