To GU στους Δελφούς

Το GU Energy Gel, συνεχίζοντας την υποστήριξή του στους σημαντικότερους αγώνες της χώρας μας, θα είναι το «Επίσημο Ενεργειακό Gel» του Αγώνα Τρεξίματος Oρεινού Δρόμου «Στα Χνάρια του Δευκαλίωνα», που μετά τη περσινή επιτυχημένη διοργάνωση θα διεξαχθεί φέτος για 2η χρονιά την 1η Δεκεμβρίου του 2013. Πρόκειται για έναν αγώνα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που συνδιάζει τον αθλητισμό, τον μύθο (Δευκαλίων), την ιστορία της περιοχής των Δελφών και τα πανέμορφα τοπία της. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Το GU Energy Gel συνεχίζοντας την υποστήριξή του στους σημαντικότερους αγώνες της χώρας μας, θα είναι το «Επίσημο Ενεργειακό Gel» του Αγώνα Τρεξίματος Oρεινού Δρόμου «Στα Χνάρια του Δευκαλίωνα», που μετά τη περσινή επιτυχημένη διοργάνωση θα διεξαχθεί φέτος για 2η χρονιά την 1η Δεκεμβρίου του 2013. Πρόκειται για έναν αγώνα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που συνδιάζει τον αθλητισμό, τον μύθο (Δευκαλίων), την ιστορία της περιοχής των Δελφών και τα πανέμορφα τοπία της.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνει στους Δελφούς ενώ θα υπάρχουν δύο διαδρομές ώστε οι αθλητές να μπορούν να επιλέξουν ανάλογα με τις δυνατότητες και την προπονητική τους κατάσταση. Η μεγάλη διαδρομή έχει μήκος 26χλμ. με υψομετρική διαφορά 1.200 μέτρα. Η μικρή διαδρομή έχει μήκος 8χλμ. με υψομετρική 550 μέτρα.
 
Ο Αγώνας
Οι διαδρομές εναλλάσσονται μεταξύ μονοπατιών και δασικών χωματόδρομων, ενώ δεν περιέχουν κανένα επικίνδυνο ή τεχνικό πέρασμα με αποτέλεσμα ο αγώνας να είναι εφικτός για όλους τους δρομείς ανεξαρτήτος επιπέδου. Μεγάλο μέρος της διαδρομής είναι κοινό με το διεθνές μονοπάτι Ε4, ενώ ένα κομμάτι περίπου 2χλμ. διασχίζει το παρθένο δάσος της ορεινής Ελάτης. Το μέγιστο υψόμετρο που φτάνει η μεγάλη διαδρομή είναι στα 1.650 μέτρα, όπου η θέα προς όλες τις πλευρές του ορίζοντα είναι μαγευτική. Οι κορυφές του Παρνασσού, Λιάκουρα, Γεροντόβραχος, Παλιοβούνα, το εντυπωσιακό οροπέδιο του Λιβαδίου Παρνασσού, αλλά και πιο μακριά οι κορυφές της Κίρφης και του Ελικώνα σε συνδυασμό με την ομορφιά του Κορινθιακού Κόλπου και των ορεινών όγκων της βόρειας Πελοποννήσου θα συνεπάρουν τους συμμετέχοντες.
Για πληροφορίες: Γιάννης Παπαθανασίου (2265083101  – 6944396196) και Μαρίνα Χασιώτη (6939209980)
 
Στους αγώνες μπορούν να συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει, την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων, το 18ο έτος της ηλικίας τους. Θα υπάρχουν τρεις κατηγορίες, Ανδρών (18-40), Βετεράνων Ανδρών (41+) και Γυναικών (18+).
 
Η GUEnergyGreece βασικός υποστηρικτής και χορηγός ενέργειας σε περισσότερους από 100 αγώνες στην Ελλάδα & την Κύπρο, θα χορηγήσει τον πανέμορφο αυτό αγώνα με GUEnergyGels και GUElectrolyteBREW (ηλεκτρολύτης GU), κρίνοντας πως ο φιλανθρωπικός του χαρακτήρας και η μαγευτική τοποθεσία είναι ένας ιδιαίτερα ελκυστικός συνδυασμός.
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ GU ENERGY LABS
Η εταιρίαGU Energy Labs έχει έδρα τοBerkeley της California στις ΗΠΑ. Είναι η εταιρία που ίδρυσε την κατηγορία των ΕνεργειακώνGels, παρουσιάζοντας το πρώτο original Energy Gel το 1991. Η σταθερή και συνεχής προσήλωση της στην καινοτομία, έχει καταστήσει τηνGU Energy Labs πρωτοπόρο στην κατηγορία της.Tα προϊόνταRoctane, Chomps, Εlectrolyte Tablets και Recovery Brew είναι συνώνυμα με τους αθλητές αντοχής παγκοσμίως, παρέχοντας τους ενέργεια που έχει αποδειχθεί επιστημονικά και δοκιμαστεί από κορυφαίους αθλητές στον κόσμο.
Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της εταιρίας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.GUenergy.com. Μάθετε τα νέα της GU Energy Greece στη σελίδα της στο Facebook www.facebook.com/GUEnergyGreece ή μέσω Twitter www.twitter.com/GUEnergyGreece. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας & Κύπρου είναι η εταιρία «ThirdWind ΕΠΕ», τηλ. 210-6436378.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι Active Monkeys στον Ημιμαραθώνιο της Λισαβόνας
Η ομάδα μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία τους
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο