Ο Μεμπ και πάλι στην Αθήνα

O σπουδαίος μαραθωνοδρόμος Μεμπ Κεφλετζίγκι επιστρέφει στην πόλη που του χάρισε το Ολυμπιακό Μετάλλιο το 2004. Ο Κεφλετζίγκι έρχεται τις επόμενες μέρες στη χώρα μας στο πλαίσιο του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας και θα βρίσκεται στην έκθεση του Μαραθωνίουστο περίπτερο της Skechers, της εταιρείας που τον υποστηρίζει, ενώ θα παραστεί και στη συνέντευξη τύπου του αγώνα, την Πέμπτη. Δείτε περισσότερα και τις εκπλήξεις που ετοιμάζει!

Share

Ο Μεμπ θα βρίσκεται στην Marathon Expo, την έκθεση του μαραθωνίου στο περίπτερο της Skechers, της εταιρείας που συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με τον Κεφλετζίγκι, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στις 18:00 και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου από τις 12 ως τις 2, ενώ την Κυριακή θα βρίσκεται στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Την Πέμπτη 7/11 θα είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει ο ΣΕΓΑΣ στις εγκαταστάσεις του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ όπου και θα πραγματοποιηθεί η Marathon Expo.

Η μεγάλη έκπληξη όμως περιμένει τους φίλους του τρεξίματος το Σάββατο 9/11 καθώς στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί προπόνηση με τον μεγάλο Αμερικάνο μαραθωνοδρόμο έξω από τον χώρο την Marathon Expo. Τη συγκεκριμένη δραστηριότητα συνδιοργανώνουν η Skechers, και το περιοδικό RUNNER.

Η Skechers η εταιρεία που από το 2012 συνεργάζεται αποκλειστικά με τον ασημένιο Ολυμπιονίκη της Αθήνας έχοντας ουσιαστικά αλλάξει τον τρόπο τρεξίματός του κάτι που τον βοήθησε να τρέξει και πάλι πολύ γρήγορα, θα έχει ξεχωριστή παρουσία στη Marathon Εxpo με ένα από τα μεγαλύτερα περίπτερα όπου όλοι θα μπορούν να δουν αλλά και να αγοράσουν τα μοντέλα της εταιρείας αλλά και να δουν και να συνομιλήσουν με τον Μεμπ Κεφλετζίγκι τις ώρες που αναφέρονται πιο πάνω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1o Pink Together
Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης μας καλεί στη γιορτή της πρόληψης
MoraitisRun 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο