Σημασία δεν έχει πώς τρέχεις αλλά γιατί!

Την ερχόμενη Κυριακή, στις 10 Νοεμβρίου στη γραμμή της εκκίνησης των 5 χλμ. θα βρίσκονται περίπου 8.000 δρομείς. Ανάμεσά τους θα είναι και ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Μπότσια, Γρηγόρης Πολυχρονίδης στην προσπάθειά να μαζευτούν χρήματα για τη λειτουργία του θεραπευτικού γυμναστηρίου του MDA Hellas, του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυικές Παθήσεις. Γιατί σημασία δεν έχει πώς τρέχεις, αλλά γιατί!

Share

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης είναι χρυσός νικητής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 στο αγώνισμα του Boccia αλλά και πρέσβης του Σωματείου MDA Hellas.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών του αποφάσισε να συμμετέχει στον αγώνα των 5 χλμ. με το αμαξίδιο του με σκοπό να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τη λειτουργία του θεραπευτικού γυμναστηρίου του MDA Hellas. Τα χρήματα που θα μαζευτούν από τις δωρεές θα διατεθούν αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό.

Το MDA Hellas είναι το Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυικές Παθήσεις που έχει επιδείξει πολύ μεγάλο έργο έχοντας ήδη βοηθήσει στη δημιουργία της ειδικής μονάδας Νευρομυικών Παθήσεων του Νοσοκομείου Παίδων “Άγία Σοφία”, του Νοσοκομείου “ΑΧΕΠΑ”, του Νοσοκομείου “Πάτρας” κ.α. Για να στηρίξετε την προσπάθειά του Γρηγόρη.

Για να στηρίξεις κι εσύ την προσπάθεια του Γρηγόρη πάτησε ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μιχάλης Κούσης, ο άνθρωπος που άλλαξε τις μεγάλες αποστάσεις
Αφιέρωμα στον σημαντικότερο Έλληνα μαραθωνοδρόμο
End plastic Waste: Η adidas δείχνει το δρόμο!
Παρακολουθήσαμε το ντοκιμαντέρ End Plastic Waste και γίναμε μέρος της προσπάθειας της adidas
Έρχεται το running event της adidas «Run For the Oceans»
Η παγκόσμια πρωτοβουλία που συμβάλλει στη μείωση της ρύπανσης από πλαστικό
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο