Σημασία δεν έχει πώς τρέχεις αλλά γιατί!

Την ερχόμενη Κυριακή, στις 10 Νοεμβρίου στη γραμμή της εκκίνησης των 5 χλμ. θα βρίσκονται περίπου 8.000 δρομείς. Ανάμεσά τους θα είναι και ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Μπότσια, Γρηγόρης Πολυχρονίδης στην προσπάθειά να μαζευτούν χρήματα για τη λειτουργία του θεραπευτικού γυμναστηρίου του MDA Hellas, του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυικές Παθήσεις. Γιατί σημασία δεν έχει πώς τρέχεις, αλλά γιατί!

Share

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης είναι χρυσός νικητής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 στο αγώνισμα του Boccia αλλά και πρέσβης του Σωματείου MDA Hellas.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών του αποφάσισε να συμμετέχει στον αγώνα των 5 χλμ. με το αμαξίδιο του με σκοπό να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τη λειτουργία του θεραπευτικού γυμναστηρίου του MDA Hellas. Τα χρήματα που θα μαζευτούν από τις δωρεές θα διατεθούν αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό.

Το MDA Hellas είναι το Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυικές Παθήσεις που έχει επιδείξει πολύ μεγάλο έργο έχοντας ήδη βοηθήσει στη δημιουργία της ειδικής μονάδας Νευρομυικών Παθήσεων του Νοσοκομείου Παίδων “Άγία Σοφία”, του Νοσοκομείου “ΑΧΕΠΑ”, του Νοσοκομείου “Πάτρας” κ.α. Για να στηρίξετε την προσπάθειά του Γρηγόρη.

Για να στηρίξεις κι εσύ την προσπάθεια του Γρηγόρη πάτησε ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο