Οι νικητές του διαγωνισμού!

Πέντε τυχεροί νικητές θα έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν δωρεάν σε όλους τους αγώνες της σειράς του ελληνικού πρωταθλήματος Skryunning το 2014. Και μπορεί η τύχη να ήταν απαραίτητη για την κατάκτηση του σημαντικού αυτού προνομίου, όμως οι νικητές του διαγωνισμού επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 50 περίπου δρομείς οι οποίοι είχαν συμπληρώσει τουλάχιστον 4 συμμετοχές σε αγώνες του πρωταθλήματος. Δείτε περισσότερα.

Share

Το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Skyrunning 2013 πέρασε στην Ιστορία ως το πολυπληθέστερο και πιο ανταγωνιστικό από την παρθενική χρονιά του. Περισσότεροι από 50 δρομείς συμμετείχαν σε τουλάχιστον 4 αγώνες του Πρωταθλήματος, δίνοντας ώθηση στην Ελληνική skyrunning σκηνή και ενέργεια στους συντονιστές του για την επόμενη χρονιά.

Όπως είχε ανακοινωθεί στον τελευταίο αγώνα της σειράς, στον Μαραθώνιο Οίτης «Ηρακλής», οι διοργανωτές των αγώνων προσφέρουν από 5 θέσεις σε τυχερούς νικητές της κατάταξης, σύμφωνα με την αδιάβλητη κλήρωση του Κρατικού Λαχείου της 7ης Οκτωβρίου. (http://www.kratika-laxeia.gr/Nat_files/N2240201.pdf).

Με βάση αυτή, προέκυψαν οι εξής τυχεροί:

50 Παπαδάς Παναγιώτης

51 Σουρτζής Νικόλαος

17 Χάστας Γιώργος

24 Παναγιωτόπουλος Κωνσταντίνος

26 Γεωργάτος Χρήστος

Επίσης, αποφασίσθηκε, εκτός κλήρωσης, να αγωνιστεί δωρεάν η Ρανέλλε Μακόυ, ως Πρωταθλήτρια Ελλάδας 2013. 

Η  Hellenic Skyrunning Association ευχαρίστησε θερμά το Runner, το οποίο ως χορηγός επικοινωνίας, υποστήριξε από την αρχή το Πρωτάθλημα ως θεσμό και τους αγώνες που το αποτελούν αφιερώνοντας πλούσιο χώρο, στο μοναδικό Ελληνικό περιοδικό για τρέξιμο.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα για το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Skyrunning.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο