Τα Open Run πάνε… Αιγάλεω!

Στο Άλσος Αιγάλεω “τρέχει” αυτήν την εβδομάδα το Open Run! Το 8ο κατά σειρά δρομικό event – προπόνηση της adidas πηγαίνει… δυτικά την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου με τη δρομική παρέα της Αθήνας να συναντιέται και να τρέχει 5 και 10 χλμ. σε ένα καταπράσινο άλσος. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το επόμενο adidas Open Run, λεπτομέρειες για τα δώρα και τις εκπλήξεις που θα περιλαμβάνει και φυσικά τον χάρτη των διαδρομών!

Share

adidas Open Run
Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου δίνουμε ραντεβού στο Άλσος Αιγάλεω στις 18:30, για να τρέξουμε μαζί στο 8ο adidas Open Run! Η running παρέα της πόλης συνεχώς μεγαλώνει και όλοι μαζί θα απολαύσουμε το ζεστό καιρό της Αθήνας σε άλλη μια μοναδική εμπειρία running.

Φοράμε τα αθλητικά μας, μαζεύουμε τους φίλους μας και ετοιμαζόμαστε να τρέξουμε σε μια υπέροχη καταπράσινη διαδρομή μέσα στη φύση! Όποια κι αν είναι η ηλικία σου ή η φυσική σου κατάσταση, έλα να τρέξεις ελεύθερα, χωρίς χρονόμετρο και χωρίς κόστος εγγραφής, μαζί με την adidas running team σε δύο διαδρομές, των 5 και 10 χιλιομέτρων.
Στο Άλσος Αιγάλεω θα σε υποδεχτεί το προπονητικό team της adidas για να σε βοηθήσει να προετοιμαστείς σωστά, αλλά και να χαλαρώσεις μετά το τρέξιμο με ένα ομαδικό stretching session!
Μην ξεχνάς ότι με τη συμμετοχή σου στο 8ο Open Run θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις τα τελευταία running προϊόντα της adidas και να συμμετάσχεις σε κλήρωση για να κερδίσεις running εξοπλισμό αξίας 500€!
Τρέχουμε στις 18:30!
προσέλευση και εγγραφές: 17:00 – 18:15
              
adidas Open Run
δεν είναι αγώνας, είναι διασκέδαση!
Βρείτε εδώ την υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή σας στο Open Run. Ειδικά για τους ανηλίκους φίλους μας (κάτω των 18 ετών) θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία του και να υπογράψει ο κηδεμόνας.

ρες το κοντινότερό σου adidas store εδώ:http://www.adidas.gr/storefinder
Όλα τα running νέα της adidas στη σελίδα www.facebook.com/adidasRunning και στο twitter @adidasgr
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την adidas μπορείτε να βρείτε στο news.adidas.com/GR
 

Δείτε τον χάρτη των διαδρομών του 8oυ Open Run

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Το Σάββατο 30/3 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου
Τα φαβορί, η διαδρομή και ό,τι πρέπει να γνωρίζετε
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο