Η ING Ελλάδος είναι για τρίτη συνεχή χρονιά Χρυσός Χορηγός του «Spetses mini Marathon»

Η ING Ελλάδος στηρίζει με Χρυσή Χορηγία μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας και για τρίτη συνεχή χρονιά, την επιτυχημένη διοργάνωση Spetses mini Marathon, προσφέροντας, επιπλέον, στους αγωνιζόμενους έναν εντελώς δωρεάν ιατρικό προληπτικό έλεγχο. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η ING Ελλάδος στηρίζει με Χρυσή Χορηγία μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας την επιτυχημένη διοργάνωση Spetses mini Marathon, η οποία θα διεξαχθεί στις Σπέτσες στις 11-13 Οκτωβρίου.

Ο αθλητισμός, αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της ING με τίτλο «Ζήσε Υπεύθυνα», καθώς προάγει τον υγιεινό τρόπο ζωής και τη διατήρηση της υγείας.
Άλλωστε, η ING, με μακρά εμπειρία στον τομέα της ασφάλισης υγείας, παρέχοντας σύγχρονα προϊόντα ασφάλισης υγείας όπως το OrangeCross, πρεσβεύει ότι η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, ο αθλητισμός και η πρόληψη, αποτελούν τα βασικά συστατικά για τη διατήρηση της υγείας. 
 
Στο πλαίσιο αυτό, η ING ανακοίνωσε στην επίσημη Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε από τη διοργανώτρια αρχή, ότι ως Χρυσός Χορηγός του SpetsesminiMarathon, προσφέρει στους αγωνιζόμενους έναν εντελώς δωρεάν ιατρικό προληπτικό έλεγχο. Η προσφορά αυτή αφορά όλους όσους δηλώσουν συμμετοχή σε έναν από τους αγώνες της διοργάνωσης – τόσο ενήλικες όσο και παιδιά – και παρέχεται σε συνεργασία με τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών υγείας της χώρας μας, με τους οποίους η ING έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες, τη Βιοϊατρική και τη Euromedica.
 
Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο όμιλος ING έχει συνδέσει το όνομά του με κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, όπως ο διάσημος ING New York Marathon που στηρίζει με χορηγία τίτλου από το 2003, ο ING Miami Marathon & Half Marathon από το 2006, και ο ξεχωριστός «νυχτερινός» ING Night Marathon του Λουξεμβούργου.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της ING στην ιστοσελίδα www.ing.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων σε Βιέννη και Θεσσαλονίκη
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του συλλόγου
Άδα Σταματάτου: To Race for Autism Gr τρέχει στη Βοστόνη
Δείτε πώς να βοηθήσεις και εσύ το οικοτροφείο ΧΑΡΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο