Με Στεφανή και Συλαίου στην πρώτη θέση συνεχίζει το πρωτάθλημα

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Skyrunning που γίνεται για δεύτερη φορά στη χώρα μας. Μετά τον Taygetos Challenge και το Μονοπάτι Παρνασσού, που έγινε την περασμένη Κυριακή 28 Απριλίου, το προβάδισμα διατηρεί στην κατάταξη ο Σταύρος Στεφανής ενώ την αντίστοιχη θέση στις γυναίκες έχει η Ασημίνα Συλαίου.Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Skyrunning ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή στην Αμφίκλεια, στο Μονοπάτι Παρνασσού.

Οι 271 αθλητές που αγωνίστηκαν, ενθουσιάστηκαν από τις εναλλαγές της διαδρομής, τον έντονο συναγωνισμό και την ηλιόλουστη μέρα, μετατρέποντας σε μια ακόμα γιορτή του ορεινού τρεξίματος το event!

Στα αγωνιστικά, ο Σταύρος Στεφανής διατήρησε το προβάδισμά του στο Πρωτάθλημα με τη δεύτερη θέση του, πίσω από τον Χρήστο Μαυρίκιο μεγάλο νικητή της διοργάνωσης. Τους 82 βαθμούς της τρίτης θέσης εξασφάλισε ο Φάνης Αρκουμάνης. Μετά από το δεύτερο αγώνα , την τριάδα του Πρωταθλήματος συμπληρώνουν οι Μιχάλης Φωτεινός και Ισίδωρος Πλαβούκος.

Στις γυναίκες, η Ασημίνα Συλαίου προηγείται με το 2/2 στους αγώνες του Πρωταθλήματος ενώ η Λόρα Ρεπσένκο, πρωτοεμφανιζόμενη στο Πρωτάθλημα απέσπασε τη δεύτερη θέση. Τρίτη τερμάτισε η Βίκυ Κολοβού. Η κατάταξη των γυναικών έχει διαμορφωθεί ύστερα από το Taygetos Challenge και το Μονοπάτι Παρνασσού με την Ασημίνα Συλαίου να προηγείται, ακολουθούμενη από τις Ναγκέλε Γκάμπι και Ρανέλε Μακόυ.

Η διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Skyrunning ανανεώνει το ραντεβού της με τους φίλους της περιπέτειας για τις 19 Μαΐου, στον αγώνα AlpamayoPRO Trail Race στην Πάρνηθα. Για δηλώσεις  συμμετοχής πατήστε εδώ.

Ακόμα εύχεται σε όλους τους δρομείς και τις οικογένειές τους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Race For Autism Gr 2024: Οδηγίες
Χρήσιμες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο