Αναβολή για το IRONMAN 70.3 Greece

Τον ερχόμενο Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας στην Costa Navarino

Share

Η διοργάνωση του IRONMAN 70.3 Greece ανακοίνωσε πως ο προγραμματισμένος αγώνας θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία λόγω των προληπτικών μέτρων που ισχύουν στη χώρα.

Η νέα ημερομηνία για τον αγώνα θα είναι η Κυριακή 25 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση της ομάδας του IRONMAN 70.3:


«Ακολουθώντας την κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Υγείας, Εσωτερικών, Προστασίας του Πολίτη, Πολιτισμού και Αθλητισμού, και θέτοντας ως ύψιστη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια της κοινότητάς μας, η IRONMAN® σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές αποφάσισαν να αναβάλουν το IRONMAN® 70.3® Greece Costa Navarino που ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 5 Απριλίου 2020.

Η νέα ημερομηνία είναι η 25η Οκτωβρίου 2020.

Οι αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι στο IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino θα λάβουν email με περισσότερες λεπτομέρειες.

Στο διάστημα αυτό που η παγκόσμια κοινότητα βιώνει πρωτόγνωρες προκλήσεις ασφάλειας και υγείας, αναγνωρίζουμε ότι η αναβολή αυτή, για λόγους ανωτέρας βίας, προκαλεί απογοήτευση.

Παρ’ όλα αυτά η προσπάθεια και η εξασφάλιση νέας ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα θεωρούμε ότι θα ικανοποιήσει όλους όσοι τον περίμεναν. Ανυπομονούμε να υποδεχθούμε εκ νέου τους χιλιάδες αθλητές και το κοινό στη γραμμή εκκίνησης του IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020.»

Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις εξελίξεις στο θέμα των αναβολών/ακυρώσεων αγώνων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Olympic Stadium Elle Run 2023 #savetheplanet
Κατέβασε τις δικές σου φωτογραφίες από τον αγώνα
Kallithea Half Marathon 2023
Δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα
Τελικός Diamond League, 2η ημέρα: Απίστευτο Παγκόσμιο ρεκόρ η Tsegay στα 5.000μ.
Απίθανα πράγματα και τη δεύτερη ημέρα του τελικού
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο