Ενημέρωση για τον 5ο Μαραθώνιο Κρήτης

Ανακοίνωση του Μαραθώνιου Κρήτης σχετικά με τη φετινή διοργάνωση

Share

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα:

Ο Μαραθώνιος Κρήτης με αίσθημα ευθύνης και παρακολουθώντας ανελλιπώς τις εξελίξεις και τις ανακοινώσεις σχετικά με τα προληπτικά μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού οφείλει έγκαιρα να σας ενημερώσει ότι:

α) αφενός ότι προς το παρόν δεν τίθεται θέμα αναβολής ή ακύρωσης από την Οργανωτική Επιτροπή και

β) αφετέρου να σας ενημερώσουμε για την επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση αναβολής ή ακύρωσης της διοργάνωσης που επιβληθεί από την πολιτεία.

Συγκεκριμένα:
Δεδομένου ότι η διοργάνωση πλέον είναι σε τελική ευθεία προετοιμασίας γίνεται αντιληπτό ότι θα παρακρατηθούν τα έξοδα τραπεζικών συναλλαγών, κτλ και θα ισχύσουν τα ακόλουθα ανά περίπτωση:

– Επιστροφή Χρημάτων για ΑΝΑΒΟΛΗ
Σε περίπτωση αναβολής σε κάθε εγγραφή θα παρακρατηθούν 3€ από το συνολικό ποσό της κάθε εγγραφής. Επίσης σε συνέχεια ανακοίνωσης νέας ημερομηνίας διεξαγωγής της διοργάνωσης κάθε συμμετέχοντας οφείλει να ενημερώσει το Γραφείο Μαραθωνίου αν επιθυμεί να συμμετέχει στη νέα ημερομηνία διαφορετικά θα γίνει επιστροφή χρημάτων μετά την επιβεβαίωση μη συμμετοχής εντός 10 ημερών από την ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας. Σε περίπτωση μη απάντησης από τους συμμετέχοντες δε θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων.

– Επιστροφή Χρημάτων για ΑΚΥΡΩΣΗ
Σε περίπτωση ακύρωσης σε κάθε εγγραφή θα παρακρατηθούν 3€ από το συνολικό ποσό της κάθε εγγραφής.

Υπενθυμίζουμε ότι η Οργανωτική Επιτροπή ουδεμία ευθύνη φέρει για πολιτικές ακυρώσεων που αφορούν τρίτους (πχ ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκές εταιρίες, κτλ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άνοιξε "beef" μεταξύ Jacob και Josh Kerr!
Ο Νορβηγός έβαλε φωτιά με τις δηλώσεις του
LAWYERS’ RUN for Children - Annual ΣΔΕΕ Run2024
Εξαιρετικά μεγάλη ανταπόκριση και ολοκλήρωση της περιόδου εγγραφών
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο