«Η Άσκηση είναι Φάρμακο» – Ματαίωση της δράσης

Αναβολή εκδήλωσης

Share

Ματαιώνεται η δράση «Η Άσκηση είναι Φάρμακο» που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 13:00 στην Πλατεία Συντάγματος. Υπενθυμίζουμε ότι είναι η δράση όπου η δυναμική ομάδα των Γυναικών στην Ογκολογία (W4O Hellas) ενώνεται με την πρωταθλήτρια στον Μαραθώνιο Μαρία Πολύζου, προκειμένου να ενημερώσουν το κοινό για το οφέλη της άσκησης και τη βελτίωση που προσφέρει την ποιότητα της ζωής τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη θεραπεία του καρκίνου.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Λόγω αναβάθμισης της εκτίμησης του κινδύνου μετάδοσης του κορωνοϊού, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και μετά από σύσταση του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, η δράση των Γυναικών στην Ογκολογία «Η Άσκηση είναι Φάρμακο» που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 6 Μαρτίου, στην πλατεία Συντάγματος, ματαιώνεται.

Οι Γυναίκες στην Ογκολογία, με υπευθυνότητα απέναντι στη υγεία των πολιτών, συντάσσονται με τις συστάσεις των κρατικών φορέων και του ΠΙΣ για ακύρωση των συναθροίσεων, ακόμα και σε ανοιχτό χώρο.

Με την ευκαιρία όμως της ημέρας της γυναίκας, οι «Γυναίκες στην Ογκολογία», μαζί με την πρωταθλήτρια στο μαραθώνιο δρόμοΜαρία Πολύζου, ξεκινούν καμπάνια με μια σειρά ενημερωτικών δράσεων για τα οφέλη της άσκησης και τηβελτίωση που προσφέρει στην ποιότητα ζωής, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τη θεραπεία του καρκίνου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειρηνοδρομία 2024: «Τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο»
Στις 19 Μαΐου η καρδιά το δρομικού κινήματος χτυπάει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο