«Η Άσκηση είναι Φάρμακο» – Ματαίωση της δράσης

Αναβολή εκδήλωσης

Share

Ματαιώνεται η δράση «Η Άσκηση είναι Φάρμακο» που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 13:00 στην Πλατεία Συντάγματος. Υπενθυμίζουμε ότι είναι η δράση όπου η δυναμική ομάδα των Γυναικών στην Ογκολογία (W4O Hellas) ενώνεται με την πρωταθλήτρια στον Μαραθώνιο Μαρία Πολύζου, προκειμένου να ενημερώσουν το κοινό για το οφέλη της άσκησης και τη βελτίωση που προσφέρει την ποιότητα της ζωής τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη θεραπεία του καρκίνου.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Λόγω αναβάθμισης της εκτίμησης του κινδύνου μετάδοσης του κορωνοϊού, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και μετά από σύσταση του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, η δράση των Γυναικών στην Ογκολογία «Η Άσκηση είναι Φάρμακο» που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 6 Μαρτίου, στην πλατεία Συντάγματος, ματαιώνεται.

Οι Γυναίκες στην Ογκολογία, με υπευθυνότητα απέναντι στη υγεία των πολιτών, συντάσσονται με τις συστάσεις των κρατικών φορέων και του ΠΙΣ για ακύρωση των συναθροίσεων, ακόμα και σε ανοιχτό χώρο.

Με την ευκαιρία όμως της ημέρας της γυναίκας, οι «Γυναίκες στην Ογκολογία», μαζί με την πρωταθλήτρια στο μαραθώνιο δρόμοΜαρία Πολύζου, ξεκινούν καμπάνια με μια σειρά ενημερωτικών δράσεων για τα οφέλη της άσκησης και τηβελτίωση που προσφέρει στην ποιότητα ζωής, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τη θεραπεία του καρκίνου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κωνσταντίνου Καρνάζη «Η χαρά του δρομέα»
Τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου η εκδήλωση στην Key Books
Ο Μαραθώνιος της Μαρίας από τον easy 97,2
5 Μαραθώνιοι σε 5 ημέρες από την ραδιοφωνική παραγωγό Μαρία Κωνσταντάκη
Navarino Challenge 2021: Η Ελληνική Γλώσσα ενώνει μέσα από τον Αθλητισμό
Δείτε τις δράσεις και το πρόγραμμα της διοργάνωσης
Back to Top