Άνοιξαν οι εγγραφές για το Skyros Trail Run!

Στις 9 Μαΐου ο πρώτος αγώνας στα πανέμορφα μονοπάτια της Σκύρου με εκκίνηση και τερματισμό την μοναδική της χώρα!

Share
Skyros Trail Run 2020

Αν έχεις επισκεφτεί την Σκύρο, τότε σίγουρα θα έχεις μαγευτεί από την ομορφιά της Χώρας! Θα έχεις λατρέψει τις καταπληκτικές εναλλαγές πράσινου και γαλάζιου και την μοναδική αύρα του νησιού.
Ίσως όμως δεν είχες την ευκαιρία να γνωρίσεις τα πανέμορφα μονοπάτια και τις ομορφιές που κρύβονται στο εσωτερικό της.

Το Skyros Trail Run απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν το τρέξιμο, τη φύση ή και τα δύο μαζί. Σε όσους αρέσουν οι προκλήσεις και θέλουν να κινούνται γρήγορα, αλλά και σε αυτούς που προτιμούν να απολαμβάνουν το τοπίο.

Το Σάββατο 9 Μαΐου η φιλόξενη Σκύρος θα υποδεχθεί εκατοντάδες δρομείς από όλη την Ελλάδα, στο Skyros Trail Run, μία πρωτοβουλία του Δήμου Σκύρου και της ΠΕ.Α.Π. Δήμου Σκύρου.

Οι εικόνες από το promo βίντεο του αγώνα μιλούν από μόνες τους!

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης θα περιλαμβάνει δύο διαδρομές για ενήλικες. H μια μεγαλύτερη απόστασης 20 χλμ. και σχετικά απαιτητική με συνολική υψομετρική διαφορά 500μ. Η δεύτερη, πιο μικρή και σχετικά εύκολη απόστασης 10 χλμ. με συνολική υψομετρική διαφορά 200μ. Έτσι δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους δρομείς, αλλά και τους λάτρεις της φύσης, να γνωρίσουν τα πανέμορφα μονοπάτια του νησιού. Επιπλέον θα πραγματοποιηθεί και παιδικός αγώνας στη Χώρα της Σκύρου.

Όλες οι διαδρομές θα έχουν εκκίνηση και τερματισμό στην κεντρική πλατεία της Χώρας της Σκύρου. Οι διαδρομές των ενηλίκων θα κινούνται μέσα από δασικά μονοπάτια σε μια κυκλική διαδρομή από τη Χώρα προς την Παναγία Λυμπιανή και επιστροφή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Belles Historic Trail 2024
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία o φετινός αγώνας
15ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Πιστοποιητικά συμμετοχής-επίδοσης & προσωποποιημένες φωτογραφίες
Kαλές εμφανίσεις από Μαρινάκου και Σταμούλη
Δείτε τους χρόνους τους στη Λυών
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο