Αναβάλλεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού στίβου!

Η World Athletics ανακοίνωση πως η διοργάνωση θα μετατεθεί για το 2021

Share

Στην αναβολή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου προχώρησε η Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου, World Athletics.

Η διοργάνωση είχε προγραμματιστεί για τις 13-14-15 Μαρτίου στην πόλη Νανζίνγκ της Κίνας και φυσικά αποτελούσε το μεγαλύτερο ραντεβού της χρονιάς για τον κλειστό στίβο.

Ο λόγος φυσικά που η World Athletics προχώρησε σε μία τέτοια, χωρίς προηγούμενο, απόφαση, είναι για να προστατέψει αθλητές και συνοδούς από τον κορωναϊό που βρίσκεται σε έξαρση στην Κίνα. Μάλιστα, για να προχωρήσει σε αυτήν την απόφαση συμβουλεύτηκε και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας!

Η διοργάνωση, λοιπόν, μετατίθεται για το 2021, παρά το ότι αρκετές πόλεις ανά τον κόσμο προσφέρθηκαν να φιλοξενήσουν αυτές τους αγώνες το συγκεκριμένο τριήμερο. Ο λόγος που δεν έγινε κάτι τέτοιο είναι πως παγκοσμίως υπάρχει ανησυχία για τον ιό, κάτι που μπορεί να οδηγούσε σε εκ νέου αναβολές της διοργάνωσης, όπως ανέφερε η ανακοίνωση της World Athletics.

Αξίζει να αναφέρουμε, τέλος, πως η Νανζίνγκ με την πόλη Γουχάν όπου υπάρχουν και τα περισσότερα κρούσματα του ιού έως τώρα, απέχουν λιγότερο από 500χλμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ος Αγώνας Πεδίου Άρεως
Δείτε το μεταγωνιστικό δελτίο της διοργάνωσης
Το IRONMAN® 70.3® Greece επιστρέφει στις 24/10
Σε λίγες μέρες αναμένεται η διεξαγωγή του μεγάλου τριαθλητικού γεγονότος στο Costa Naravarino
Νέες αφίξεις στο δυναμικό της Kaizen Gaming
Η Βένια Ζαφόλια, Head of Corporate Communications και ο Pablo Puertas, Marketing Director, στην κορυφαία GameTech εταιρεία στην Ελλάδα
Back to Top