Τρέξτε στις διακοπές με το νέο Runner 114

Όλα όσα θα βρείτε στο νέο τεύχος του RUNNER

Share

Και εκεί που ετοιμάζετε τη βαλίτσα σας για τις διακοπές θα πρέπει να κάνετε λίγο χώρο για να χωρέσετε το νέο τεύχος του Runner 114. Γιατί η παραλία θέλει ξεκούραση αλλά είναι και το κατάλληλο μέρος για να καταστρώσετε τα δρομικά σας σχέδια για τη νέα σεζόν. Βρείτε το από το Σάββατο 3 Αυγούστου στα περίπτερα σε όλη της Ελλάδα από τη Δευτέρα 5 Αυγούστου στα περίπτερα της Αθήνας και στα ειδικά σημεία πώλησης.

Πάρτε μία γεύση από τα σημαντικότερα θέματά του.

 

Runner’s Special: Κάντο όπως οι Κενυάτες
Ονειρεύεστε εδώ και καιρό Κενυατικές… επιδόσεις; Τώρα είναι η στιγμή να το κάνετε πραγματικότητα με τη βοήθεια Runner’s Special του νέου τεύχους. Στις σελίδες του θα βρείτε τρία προπονητικά προγράμματα για Μααρθώνιο βασισμένα στο μοντέλο του εφαρμόζει στους μαραθωνοδρόμους από την Κένυα ο σπουδαίος Ιταλός προπονητής Renato Canova, με την επιμέλεια της προπονητικής ομάδας του περιοδικού Νίκου Πολιά και Βασίλη Παπαϊωάννου. Βρείτε το δικό σας και αφήστε τους άλλους να φάνε τη σκόνη σας!

Στα Γρήγορα / Νέοι δρομείς: Δες το συνολικά
Αν είσαστε από τους ανθρώπους που ότι κάνετε το κάνετε με 100% αφοσίωση – και δεν εξαιρείται ούτε το τρέξιμο – τώρα αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Διαβάστε για τα πράγματα που μπορείτε να προσθέσετε στην προπόνησή σας που θα σας βοηθήσουν να γυμναστείτε πιο ολοκληρωμένα, να βάλετε γερές βάσεις και να γίνετε ακόμα καλύτεροι δρομείς. Γιατί η τελειότητα είναι, αρχικά, θέμα… διαβάσματος!   

Διατροφή: Τρώγοντας με το… μυαλό
Αξίζει μία κακή διατροφική επιλογή σε μία έξοδό σας να σας κοστίσει την προπόνησή σας την επόμενη ημέρα; Αφού χορταίνετε με λιγότερη ποσότητα φαγητού γιατί δεν μπορείτε να σταματήσετε; Ποιος είναι ο ρόλος του μυαλού στην αθλητική διατροφή; Αυτά και άλλα παρόμοια ερωτήματα, που απασχολούν γενικότερα όλους τους αθλούμενους, απαντά η αθλητική διατροφολόγος Ειρήνη Μπαμπαρούτση στο διατροφικό θέμα του τεύχους αναλύοντάς μας ένα παγκόσμιο φαινόμενο, το mindful eating. Μήπως, τελικά, όλα είναι θέμα μυαλού;

… και ακόμη
Την πλούσια θεματολογία του τεύχους συμπληρώνουν ακόμη ιδαίτερα θέματα που θα σας μάθουν πώς να ξεκινήσετε σωστά την προπόνησή σας τη νέα σεζόν, θα γυμνάσουν τα χέρια σας και το τρέξιμό μας με τα battle ropes, θα σας μάθουν πώς να αναλύετε έναν εργομετρικό έλεγχο, θα σας ενημερώσουν για τις προληπτικές κινήσεις που μπορείτε να κάνετε για τη βελτίωση της υγείας σας, θα σας παρουσιάσουν τον δρομέα-αποκάλυψη Δημήτρη Σελέτη, αλλά θα φροντίσουν να σβήσουν και τη δίψα σας για γνώση με βιβλία ειδικά για το τρέξιμο. Φυσικά δεν λείπουν όλα τα νέα προϊόντα της αγοράς, δοκιμές παπουτσιών, τα αγωνιστικά νέα της περιόδου, καλεντάρι αγώνων κ.ά.   

Δείτε εδώ αναλυτικά τη θεματολογία του RUNNER 114

Δείτε πού θα βρείτε το νέο RUNNER 114

Γίνετε συνδρομητής ή αγοράστε το RUNNER Magazine

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο