Χαρείτε το καλοκαίρι με το νέο τεύχος του Runner 113

Όλα όσα θα βρείτε στο νέο τεύχος του RUNNER

Share

Στην καρδιά του καλοκαιριού έρχεται το νέο τεύχος του Runner 113 να ανεβάσει κι άλλο τη θερμοκρασία με τα ξεχωριστά του θέματα. Βρείτε το από την Πέμπτη 27 Ιουνίου στα περίπτερα σε όλη της Ελλάδα και στα ειδικά σημεία πώλησης.
Πάρτε μία γεύση από τα σημαντικότερα θέματά του.

 

Runner’s Special: Summer training
Το καλοκαίρι πολύ είναι αυτοί που ψάχνουν ένα «ειδικό» πρόγραμμα προπόνησης, είτε για να βελτιωθούν, είτε για να διατηρηθούν, είτε για να προετοιμαστούν για το επόμενό τους προπονητικό βήμα. Στο Runner’s Special του τεύχους θα βρείτε 3 διαφορετικά προγράμματα διάρκειας 4 εβδομάδων με το κάθε ένα να έχει διαφορετικό στόχο! Το πρώτο είναι ένα πρόγραμμα συντήρησης για δρομείς 5 & 10χλμ., το δεύτερο απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν γενικά να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, ενώ το τρίτο αποτελεί την πρόταση για Μαραθωνοδρόμους (επίδοξους ή ενεργούς) που θέλουν να βάλουν τις βάσεις πριν ξεκινήσουν την επόμενη προετοιμασία τους!

Οδηγός αγοράς: Δρομικώς απαιραίτητα!
Σίγουρα το τρέξιμο είναι από τα πιο απλά χόμπι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι διάθεση, αλλά σίγουρα ένα καλό μοντέλο για τρέξιμο είναι αυτό που θα σας οδηγήσει σε άλλο επίπεδο. Στον πολυσέλιδο οδηγό αγοράς παρουσιάζουμε 34 running + 8 trail μοντέλα που θα απογειώσουν την άνεση, την ασφάλεια και τις επιδόσεις σας σε κάθε τερέν.  Η τελική επιλογή δική σας!

Προπονητικό: Από τα 5 στα 10χλμ.
Και ενώ έχετε κάνει με επιτυχία το πέρασμά σας από τα 5χλμ. αρχίζετε να σκέφτεστε το επόμενό σας βήμα. Στο προπονητικό άρθρο του τεύχους σας βοηθάμε να κάνετε τη μετάβαση στον επόμενο στόχο σας και να διπλασιάσετε με ασφάλεια τα αγωνιστικά σας χιλιόμετρα.

… κι ακόμη
Την πλούσια θεματολογία του τεύχους συμπληρώνουν ακόμη ξεχωριστά άρθρα που θα σας κάνουν δρομέα από το καλοκαίρι, θα φροντίσουν για την ασφάλειά σας στις καλοκαιρινές σας προπονήσεις, θα σας κρατήσουν σε φόρμα με την προπόνηση Φάρτλεκ, θα φροντίσουν να απομακρύνουν το ενδεχόμενο «εσωτερικών» εχθρών φροντίζοντας τη διατροφή σας, θα σας γνωρίσουν με την ανοδική πορεία της Very Important Runner, Ελευθερίας Πετρουλάκη κ.ά. Φυσικά δεν λείπουν ξεχωριστά αθλητικά προϊόντα και τα νέα από τη δρομική αγορά αλλά και η αγωνιστική δράση της τελευταίας περιόδου. 

Δείτε εδώ αναλυτικά τη θεματολογία του RUNNER 113

Δείτε πού θα βρείτε το νέο RUNNER 113

Γίνετε συνδρομητής ή αγοράστε το RUNNER Magazine

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Μαραθώνιος Ρόδου: Λήξη εγγραφών
Tην Δευτέρα 15 Απριλίου λήγει η προθεσμία εγγραφών για τους αγώνες της Ρόδου
O ΣΜΑΧ «Φειδιππίδης» στον 2ο Ημιμαραθώνιο Πάτρας
Με ρεκόρ συμμετοχών ο σύλλογος στη διοργάνωση
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο