Ο Αλέξανδρος Τζόρβας σε αγώνα δρόμου υπεραπόστασης

Ο λόγος για τον πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού

Share

Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί ο 7ος Βυζαντινός Αγώνας Δρόμου 50χλμ. στα Μέγαρα.

Ανάμεσα στους δρομείς που πήραν την απόφαση να τρέξουν σε αυτόν τον αγώνα υπεραπόστασης, σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα είναι κι ένας ακόμα αθλητής που έχει αφήσει τη δική του ιστορία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Τζόρβα, διεθνή τερματοφύλακα με μεγάλη καριέρα σε ελληνικές ποδοσφαιρικές ομάδες, όπως τον Παναθηναϊκό και τον ΟΦΗ, αλλά και στο εξωτερικό, και φυσικά της Εθνικής μας ομάδας.

Ο Τζόρβας τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το τρέξιμο δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του σε αγώνες δρόμου και τώρα θα κάνει το βήμα παραπάνω με έναν αγώνα 50χλμ.

Δεν είναι βέβαια, ο πρώτος ποδοσφαιριστής που μεταπηδά στο τρέξιμο, μετά την ολοκλήρωση της επαγγελματικής του καριέρας καθώς έχουμε δει αρκετούς να τρέχουν μέχρι και Μαραθώνιο, όπως ο σπουδαίος Arjen Robben, ο κορυφαίος Kaka και πιο πρόσφατα ο Anthony Mounier!

Δείτε περισσότερα για τον αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο